Eu nu inteleg ce scop are hi5-ul. Ca de comunicat nu poti comunica prin intermediul lui. Este doar un loc in care oamenii pun patru poze si-o poezie si se roaga de mine "Ionut, da-mi un comm pe hi5 pls". Ce e ala comm
? A, comentariu? Cu ce te incalzeste daca iti las un comentariu? Castigi vreun premiu? Va da cineva ceva?
Apoi domnii de la hi5 ne-au lasat la dispozitie o gama vasta de instrumente cu ajutorul carora putem sa ne facem o pagina cat mai impopotonata, plina de inimioare si ursuleti si trandafiri si bucati de tort roz bom-bon. Iubesc mai ales combinatiile de culori violet-rosu, albastru aprins-rosu aprins, verde-rosu, care nu fac decat sa ma orbeasca vreo zece minute (la soare te poti uita, dar la hi5 ba).
Si cea mai frumoasa propozitie din hi5 este "Trimite la prietenilor tÄ‚Åi". Mi se pare geniala traducerea site-ului din engleza in romana. Bravo vostru hi5.
Iata si pagina mea, facuta numai pentru a da comentarii unei domnite:
http://partidulcomunist.hi5.com/
Daca aveti si voi link-uri cu pagini stupide de hi5 puneti-le aici.

Io nu e manelist
)

;;)" toti le stim si toti am ras cu lacrimi cand am vazut pozele... sau cu tipa care are ditamai tufisu... le stim... sunt caterincoase merita sa fie acolo ca si altii sa rada cu lacrimi si sa se tavaleasca pe jos de ras....