Darth Lord Revan scrie:eu pe messenger nu stau foarte mult, poate dacă am ceva de vorbit, sau se deschide singur )),
venisem de la Forumul naţional al Tinerilor, şi am fost la televiziune, pentru o emisiune, întors acasă, pun status "am fost în televizor" , la care unu mă întreabă "Şi nu te-a corentat?", Îi zic că nu sunt primul şi nici ultimul care este în televizor, unde el îmi explică teorema chimbritului "În televizor sunt multe fire, ce conduc curentul electric, de 220 V aşa că trebuie să fii electrocutat"
rofl ))

The Raptor scrie:OMG, saracul trebuia sa moara pana acum de prostie. Nu te pune cu prostul ca te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!![]()
![]()
Dar asta a fost o replică clasică. 

Darth Jericho scrie:The Raptor scrie:OMG, saracul trebuia sa moara pana acum de prostie. Nu te pune cu prostul ca te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!![]()
![]()
Trist..Dar asta a fost o replică clasică.

- O data cu criza trebe sa ne largim orizonturile.

Roby Wan scrie:Proiect NASA?

Roby Wan scrie:Proiect NASA?

Obi wan Dan scrie:"Screw the jew.....Mountain Dew"![]()

Ia citeste titlu topicului.

Delta 07 Sharpshooter scrie:Roses are Red, Violets are Blue, When God gave brains, Where the hell where you ?!
SUper fain!

ogicajedaiu scrie:"dnd vb q miru imi spune de unghia de la degetu mare de la picioru drept"
"u bal senzational la un hal de carnaval in sezonul estival calare pe un cal supranatural"
"BeSq La TiNe B3Be...T3 PoOp DuLcIq"
"Nu ma deranjati sa ma deranjati"-God..asta il pun toti..
"DnD!i! AfRiCaNu,CiOby Si IoNuTz BUZZ cAnD InTrAty"![]()
![]()
Sau tampenile de le pun fetele ca "A dream loost...and behind' ashis!"![]()
macar daca ar scrie bine....

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori