Rasele din Stargate

Mesajde Diana19 » Vin Sep 28, 2007 3:29 pm

pai acuma in sezonu 4 in episodul 4x04 apar rasa calatori (The Travelers) abia astets sa vad cum is
Imagine
Diana19
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Sponsor

Mesajde Illidan » Lun Oct 01, 2007 8:59 am

The asurans , au aceeasi tehnologie ca The Ancients , daca nu chiar mai avansata si au programe instalate ptr cruzime.
Brothers All!!!!
Illidan
Cavaler Jedi
Cavaler Jedi

Re:

Mesajde November » Mie Oct 22, 2008 9:15 am

Darth Kados scrie:Eu sunt nelamurit in privinta a Ori aia... ce credinta doreau ei sa raspandeasca? (Origin) ? :?

Ori aveau nevoie ca oamenii sa creada in ei si sa-i venereze pentru a deveni mai puternici. Credinta oamenilor in Ori reprezenta un fel de energie pt ei :)
Imagine
November
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Re:

Mesajde cyber » Mie Dec 30, 2009 11:37 pm

Illidan scrie:The asurans , au aceeasi tehnologie ca The Ancients , daca nu chiar mai avansata si au programe instalate ptr cruzime.

Goa'ulzii imi par imposibili, deci sunt o idee proasta din capul locului.
Replicatorii se intreama neserios de repede.
Orienii si atlantii stau inaltati unde ?! ... macar de s-ar fi inaltat cu navele lor ca era mai plauzibil un STRING al vesniciei precum in Star Trek - Generations, o planeta cu un timp care curge lent, ori un fel de "OLIMP" al paradinilor din serialul Andromeda. :D

In rest ar fi OK, dar si sa traversezi galaxia in "pielea goala" prin inelul-poarta ... este putin cam mult, ... ADICA este riscant si daca opreste BUSUL inopinat si te mai dai de-o bara, scaun, ...?! :rollflor:
Sapiens Invictus
cyber
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Re: Rasele din Stargate

Mesajde cyber » Joi Ian 14, 2010 11:32 am

Mie din mai multe filme SF, rasele ETcelemai reusite ca realism /aliniere la realitate m-i s-au parut UNAS (acei reptilieni din SG-1, primele gazde ale Goa'uld), apoi CARDASIENII si KAZONII (din Star Trek NG si DS-9, primii si Voyager cei din urma).
Sapiens Invictus
cyber
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Mesajde young_apprentice » Vin Feb 26, 2010 2:26 pm

o alta rasa destul de avansata mai este si cea a tollanilor...
ancientii "se inaltasera" la un alt nivel al existentei...nu puteau fi vazuti...ajunsesera la un stadiu tehnologic si spiritual foarte ridicat si nu mai aveau nevoie de corp...decat de suflet...cand spunem sau inaltat...nu ne referim ca sau inaltat in ceruri...sau inaltat pe un alt plan al existentei
Do or do not...there is no try
young_apprentice
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Mesajde jkno » Vin Feb 26, 2010 3:23 pm

Doar ca Tollanii s-au cam prajit... Aroganta lor a fost pasul final spre un sfarsit tragic al acelei civilizatii din Stargate
Collecting has the permanence of herpes, it mutates but doesn't go away
Crap
Deviant
Imagine
jkno
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Mesajde cyber-sapiens » Mie Iul 21, 2010 1:54 pm

young_apprentice scrie:o alta rasa destul de avansata mai este si cea a tollanilor...
ancientii "se inaltasera" la un alt nivel al existentei...nu puteau fi vazuti...ajunsesera la un stadiu tehnologic si spiritual foarte ridicat si nu mai aveau nevoie de corp...decat de suflet...cand spunem sau inaltat...nu ne referim ca sau inaltat in ceruri...sau inaltat pe un alt plan al existentei

Daca extrapolam functiile lui Terminator 2000 (nanoparticule) si le-am da o densitate mai scazuta, cred ca am putea genera PSEUDO-ingeri.

Pe Terra avem chiar fiinte complexe de dimensiuni microscopice si anume insectele numite acarieni. Acestia seamana cu niste purici /gaze intrate la apa atat de mult incat nu-i poti vedea decat la microscop.

Ne putem imagina fiinte "inaltate" cu densitate mica fiind formate din asemenea micro-structuri, legate printr-un camp magnetic /ori electro-static comun. Acestea ar fi transparente, extrem de usoare, chiar plutitoare, aproape indetectabile si indestructibile, putand trece prin aproape oricesubstanta relativ usor, capata orice marime si densitate / forma.
Sapiens Invictus. Singura certitudine este constanta incertitudinii.
cyber-sapiens
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Anterior

Înapoi la Stargate