Personajul vostru favorit din Star Trek:The Next Generation

Favoritul vostru...

Jean-Luc Picard
7
28%
William Ryker
1
4%
Data
9
36%
Geordi LaForge
1
4%
Dr. Beverly Crusher
0
Niciun vot
Wesley Crusher
0
Niciun vot
Deanna Troi
1
4%
Worf
3
12%
Natasha "Tasha" Yar
3
12%

Voturi totale : 25

Re: Personajul vostru favorit din Star Trek:The Next Generation

Mesajde adiman83 » Lun Apr 14, 2008 11:54 am

intotdeauna mi-a placut Data. de cele mai multe ori are reactii ciudate in interactiunile cu membrii echipajului. in ceea ce priveste lipsa lui de sentimente, nu cred ca este intrutotul incapabil sa simta ceva. amintiti-va numai de episodul cu Lal (fata lui pentru cei care nu prea au urmarit). fata avea probleme cu integrarea in societate asa ca Data i-a cerut ajutorul doctoritei. in discutia lor el ii spune ca poate sa fie alaturi de ea dar nu o sa poata sa o iubeasca niciodata si reactia lui Crusher a fost "de ce oare cred ca nu-i adevatat?"

intr-un episod imi amintesc ca i s-a dat temporar comanda unei nave intr-un conflict cu romulanii aproape de zona neutra. nu l-am vazut in nici un episod atat de autoritar si atat de nervos. unul din membrii echipajului navei respective nu era de acord cu ordinele lui iar Data i-a spus pe un ton ridicat si extrem de dur "DO IT". saracu' se facu-se mic in scaunul lui. credeam ca o sa-si ia doua capace de la android
Imagine
adiman83
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Sponsor

Mesajde Lasher » Lun Apr 14, 2008 9:22 pm

Nu cred ca era nervos, mai degraba incerca sa se impuna. Nu o fi capabil sa simta emotii, dar programul sau este facut sa raspunda intr-un anumit fel emotiilor altor persoane ( vezi Data's Day pentru ceva mai multe detalii ).
Chance is irrelevant. We will succed.
Lasher
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Mesajde Trill » Mar Apr 15, 2008 3:43 pm

Il iubesc pe Geordi. Mi se pare ca seamana cu mine :P He can never get a date, he's good at science and he makes weird friends.
"...mâna moartă a matematicii comportamentului uman nu poate fi nici oprită, nici deviată, nici frânată." -Isaac Asimov, Fundaţia şi Imperiul
Trill
Starfleet Ensign
Starfleet Ensign

Mesajde Ionut cel Intelept » Dum Apr 20, 2008 12:56 am

Trill scrie:He can never get a date

Same here... Dar doar aici, ca in rest seamana cu tine.
Ionut cel Intelept
Fan Science Fiction
Fan Science Fiction

Anterior

Înapoi la Star Trek