Dragostea la Sith

Forumul dedicat numai discutiilor despre Sith

Moderator: Ruin

Re: Dragostea la Sith

Mesajde seth » Lun Mai 26, 2008 2:34 am

Ionut cel Intelept scrie:Nu stiu cat de mult a riscat Palpatine aici, avand in vedere ca Dooku era ucenicul sau.

O fi fost Dooku ucenicul sau, insa Grievous nu stia absolut nimic de identitatea lui dubla. Iar Grievous nu era deloc cunoscut pentru rabdarea sa. Chiar ar fi vrut sa-i inchida gura cancelarului, dar a fost oprit de Palpatine. amintindu-i ca stapanii lui il vor viu.

Palpatine putea sa-i omoare pe amadoi daca Anakin lua o decizie gresita. Oricum, daca Anakin ajunsese in biroul lui Palpatine in ciuda interdictiei primite, era clar ca nu prea avea cum sa ia o decizie impotriva Imparatului.

Nu prea vad cum ar fi putut sa-i omoare pe amandoi. Mace Windu facea o treaba destul de buna tintuindu-l la podea si aparandu-i fulgerele. Daca Anakin era de partea lui Mace, putea doar sa foloseasca un simplu push spre fereastra, sau sa faca o mica fandare cu sabia de lumina si...no more sith. Palpatine putu simti frica din Anakin in acel moment crucial, dar nu avea cum sa stie cum va reactiona Anakin la frica. Putea sa se blocheze pur si simplu.

Riscul exista, si ne gandim ca, pentru convingerea lui Anakin, a recurs si la mutilarea permanenta a infatisarii sale.

Nu stiu ce cred altii, insa eu raman la parerea ca Luke este Alesul, mai ales dupa ce am vazut prima varianta de generic a Episodului IV.

Da, e o idee. Insa in momentul de mantuire a lui Anakin Skywalker, cu scurt timp inainte de
moartea sa, a indeplinit profetia Alesului. L-a aruncat pe Palpatine in abis, aducand echilibru Fortei. Luke a avut rolul de a mentine acel echilibru instaurat.

Foarte probabil. Insa Anakin nu ar fi nascut din iubire, ci din interes.

Adevarat in mare parte, dar nu intrutotul.

Lucas nu prea mai scrie Star Wars. Toate cartile, jocurile, benzile desenate au povestea scrisa de alti oameni. Lucas doar supervizeaza. Mi se pare ca nici filmul asta Clone Wars nu va fi scris de el.

Lucas se implica totusi destul. Nimic nu este pus in voia intamplarii fara acordul sau.
Imi amintesc atunci cand producatorii The Force Unleashed au scris intr-un un fax mare ce pot folosi in poveste si ce nu. Desi la unele trebuia sa bifeze da sau nu, la majoritatea facea unele adaugiri.

Lucas a declarat ca va anunta conceperea lui in momentul potrivit.
E doar o idee, dar cred ca este posibil ca paternitatea lui Anakin sa fie dezvaluita chiar in TFU. Si ce ar face un super joc mai bun decat o super revelatie? :D
Poate dupa ce afla de tentativa de tradare a lu Vader, Palpatine se enerveaza si-i arunca in fata adevarul :D
Who knows? :?
The dark is generous, and it is patient, and it always wins - but in the heart of its strenght lies weakness, one lone candle is enough to hold it back. Love is more than a candle. Love can ignite the stars.
seth
Padawan
Padawan

Sponsor

Mesajde Fan-Vader » Mar Mai 27, 2008 11:38 pm

seth scrie:Riscul exista, si ne gandim ca, pentru convingerea lui Anakin, a recurs si la mutilarea permanenta a infatisarii sale.

nu fulgerele l-au mutilat pe Palpatine, el pur si simplu folosea o metoda numita force concealement care ii ascundea identitatea, cand a inceput sa foloseasca prea multa forta aceasta tehnica sa disipat si astfel si-a aratat adevarata identitate
Run, for when I, the wielder of the banhammer decend on the forum...THE HEAVENS SHALL TREMBLE!!
Fan-Vader
Lord Sith
Lord Sith

Mesajde Crackers » Sâm Iul 05, 2008 3:14 pm

eu sunt de parere ca era asha in realitate ... urat
Crackers
Lord Sith
Lord Sith

Mesajde seth » Joi Iul 24, 2008 12:05 am

Nu cred ca este vorba de nici un force concealment...

Palpatine pe vremea cand se antrena sub Darth Plagueis:
Imagine
The dark is generous, and it is patient, and it always wins - but in the heart of its strenght lies weakness, one lone candle is enough to hold it back. Love is more than a candle. Love can ignite the stars.
seth
Padawan
Padawan

Mesajde Fan-Vader » Joi Iul 24, 2008 1:15 am

Frate cati ani au trecut de cand a murit Plagueis pana la actiunea din Episode I???
Run, for when I, the wielder of the banhammer decend on the forum...THE HEAVENS SHALL TREMBLE!!
Fan-Vader
Lord Sith
Lord Sith

Mesajde seth » Joi Iul 24, 2008 2:18 am

Nu se stie. Nu a fost mentionat nicaieri.
seth
Padawan
Padawan

Mesajde Fan-Vader » Joi Iul 24, 2008 4:07 am

au trecut pe putin cateva zeci de ani... si stii ce efect are partea intunecata asupra caracteristicilor fizice ale adeptilor partii intunecate...
Fan-Vader
Lord Sith
Lord Sith

Mesajde Ionut cel Intelept » Joi Iul 24, 2008 8:08 pm

Fan-Vader scrie:nu fulgerele l-au mutilat pe Palpatine, el pur si simplu folosea o metoda numita force concealement care ii ascundea identitatea, cand a inceput sa foloseasca prea multa forta aceasta tehnica sa disipat si astfel si-a aratat adevarata identitate

Asta e doar una dintre variante. Nu e nimic oficial.
Ionut cel Intelept
Fan Science Fiction
Fan Science Fiction

Mesajde seth » Vin Iul 25, 2008 12:14 am

Exact.
Mie mi se pare mult mai plauzibila varianta in care un om se zbarceste dupa ce primeste in fata cateva fulgere decat cea in care Palpy foloseste Force Concealement cateva decenii, si deodata, cand primeste in fata fulgere, decide chiar atunci ca ar fi bine sa ramana urat, ca ar avea mai multe sanse sa para un tiran lipsit de scrupule. :roll:
seth
Padawan
Padawan

Mesajde Fan-Vader » Vin Iul 25, 2008 1:08 am

bine mah fie... cum vreti voi fulgerele l-au mutilat... :roll: continuati sa credeti chestia asta... :roll:
Fan-Vader
Lord Sith
Lord Sith

Mesajde Darth Lord Revan » Lun Ian 12, 2009 12:01 am

De la dragoste la Palpatine ))
I am Revan, I remember!

http://mirc3a.uk.to - blogul meu
Darth Lord Revan
Sith Apprentice
Sith Apprentice

Mesajde Ionut cel Intelept » Mie Feb 25, 2009 1:52 pm

De la dragoste la Palpatine? :lol: Zici ca e titlu de carte romaneasca scrisa de Chisu.
Ionut cel Intelept
Fan Science Fiction
Fan Science Fiction

Mesajde obi1 » Joi Feb 26, 2009 9:47 am

pai intr-un fel dragostea la sith e si buna si rea.buna ca faceti stiti voi ce :lol: si rea ca asta duce la mila si asta duce la ceva strigator la cer(lightside)
Am fobie de lingai.Ce sa-i faci,trauma din copilarie...
obi1
Padawan
Padawan

Mesajde Andrei » Sâm Feb 28, 2009 8:19 pm

Controversat subiect.Am si eu o intrebare in legatura cu hau hau la sith,defapt e valabil si pt jedi.IN CARE FACTIUNE ESTE CEL MAI PROBABIL SA AI PARTE DE UN GANG BANG,SAU UN CRAZY PARTY?
Cine intraba,este un prost pt 5 minute;
Cine nu intraba,este un prost pt totdeauna.
Imagine
Andrei
Cavaler Sith
Cavaler Sith

Mesajde Delta 07 Sharpshooter » Sâm Feb 28, 2009 8:43 pm

Chiar oare cati Sith o fost implicati in orgia care-o organizat-o malak dupa ce-o prins-o pe bastila? :lol:
Imagine
We're going deep... And we're going hard.
What is life without a bit of madness?
Delta 07 Sharpshooter
Dark Lord of the Sith
Dark Lord of the Sith

Mesajde Fan-Vader » Vin Mar 13, 2009 2:18 pm

cel mai probabil la niciunii din ei... pentru ca lucas are o viziune stricta asupra chestiilor astea... nu poti sa ai parte de asa numitul casual sex fara sa te indragostesti(sw e ca un basm si astfel trebuie sa fie mai mult pentru copii iar copii nu stiu ca se nasc datorita SEXULUI), si se pare ca nimeni nu are dorinte animalice in SW... apar femei frumoase peste tot insa nimeni nu incearca sa faca ceva in privinta asta. Se pare ca SW desi e plin, PLIN de viata NIMENI NU PARE INTERESAT SA SE IMPERECHEZE PENTRU A CREA VIATA... e un cerc vicios poate in 20 de ani nu va mai exista viata in SW pentru ca nimeni nu e interesat sa faca treburi pe care copii le considera tabu... UHH :sick:
Fan-Vader
Lord Sith
Lord Sith

Mesajde Darth Jericho » Mar Apr 21, 2009 12:13 pm

De la dragoste la f**ai deja ? Wow.
COMPUTER SPECIFICATIONS:
RAM: 1024 MB ~ 1 GB
Video Card: nVIDIA GeForce FX 5200
Motherboard: ASUS
Soundcard: Xara 3D
- ON BOARD : YES

Imagine
Imagine
Darth Jericho
Sith Apprentice
Sith Apprentice

Mesajde ogicajedaiu » Lun Feb 08, 2010 1:30 am

Darth Jericho scrie:De la dragoste la f**ai deja ? Wow.

eu zic ca la sith asta era ;-)
Imagine
Imagine
ogicajedaiu
Cavaler Jedi
Cavaler Jedi

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sith Academy