Obiecte si figurine Sci-Fi de vanzare (schimb)

Despre obiecte, creatii personale din lumea SF.

Obiecte si figurine Sci-Fi de vanzare (schimb)

Mesajde jkno » Mie Aug 16, 2006 1:41 pm

:jwa Se pare ca nu exista un thread dedicat vanzarii de obiecte, figurine sau nave Sci-Fi (inclusiv Star Wars). Asa ca il avem acum

Cateva nave si vehicule Star Wars pentru action figures:

- Anakin's Coruscant Air-Speeder (din Ep.2) VANDUT
- Obi-Wan Jedi Starfighter (din Ep.2) VANDUT
- Geonosis Arena Reek Monster (din Ep.2) VANDUT
- Jango Fett's Slave 1 (din Ep.2) VANDUT
- Flash Speeder (din Ep.1) VANDUT

:obi1 :jfett

Daca le vrea cineva sa ma anunte. Navele sunt mari si sunt sigilate in cutii, nu le-am desfacut niciodata mai mult decat vedeti in poze (unele mai trebuie partial asamblate - toate componentele sunt in cutii).

Navele au cabina unde poti pune pilotul Jango sau Obi-Wan (nu sunt inclusi) si aripile la Jedi Starfighter se deschid. Poti recrea scene memorabile din Star Wars cu aceste nave vehicule sau cu Reek monster. Pretul va fi asemanator cu cel dat de mine pe ele.

click pe fiecare poza pt. a o vedea mare

ImagineImagineImagineImagine
ImagineImagineImagine Imagine
Imagine
Ultima oară modificat de jkno pe Sâm Ian 06, 2007 2:34 am, modificat de 6 ori în total.
Collecting has the permanence of herpes, it mutates but doesn't go away
Crap
Deviant
Imagine
jkno
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Sponsor

Mesajde Raith Krace » Vin Aug 18, 2006 5:46 pm

You've got mail on that subject!
You were the chosen one you were supposed to defeat the Sith, not join them!
Raith Krace
Grand Master of the Jedi Order

Mesajde jkno » Dum Aug 20, 2006 12:51 pm

Am pus si aici pozele detaliate ale JSF-ului in caz ca nu ai citit mailul cu attachments. Coletul e gata si va pleca luni spre tine.

ImagineImagineImagineImagine
Imagine
Crap
Deviant
Imagine
jkno
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Mesajde jkno » Mar Aug 29, 2006 12:56 pm

:obi1 Obi-Wan Jedi Starfighter (din Ep.2) VANDUT lui Raith (enjoy yhe flight my friend :) ) Au ramas celelalte nave de vanzare
Crap
Deviant
Imagine
jkno
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Mesajde FriendlyPiranha » Mar Aug 29, 2006 3:24 pm

@Serge: Oh no, no, no! You'll have to pick a different colour buddy. That's mine!
FriendlyPiranha
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Mesajde Raith Krace » Mar Aug 29, 2006 6:05 pm

Uhhh... Serge, poti lua roz, daca vrei... :lol:
You were the chosen one you were supposed to defeat the Sith, not join them!
Raith Krace

Mesajde jkno » Mar Aug 29, 2006 7:29 pm

Ai postat numai ca sa spui asta?. Parca aveai culoarea asta :? :P Iar eu am postat colorat cu orange sa se vada, ca pe de alta parte I HATE ORANGE, dar rosul era prea tipator :twisted:
Crap
Deviant
Imagine
jkno
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Mesajde Harper_16 » Mie Aug 30, 2006 7:38 pm

jkno incearca sa pui la vanzare si niste action figures cu clone troopers sa vezi ce rpd o sa se vanda ( o sa le iau eu pe toate =))))) ) ca pe me asta ma intereseaza cel mai mult...sunt sigur ca in colectzia ta este un trooper pe care poti sa il pui la vanzare si pe care sa il cumpar eu :) daca pretzul e acceptabil bineinteles 8)
Harper_16
Cavaler Jedi
Cavaler Jedi

Mesajde jkno » Mie Aug 30, 2006 7:46 pm

Eu vand ceea ce nu am nevoie, logic, nu? Dar Clone de tot felul si alte figurine SW gasesti la Selgros la cca 30 RON.
Crap
Deviant
Imagine
jkno
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Mesajde Harper_16 » Joi Aug 31, 2006 9:05 am

faza e ca la noi nu se gasesc clone de tot felul( se gasesc doar de 1 fel :sigh: ) si oricum celelalte figurine le am :party: ......si de aceea caut pe la voi diverse chestii cu care sa imi maresc colectzia...m-am gandit ca poate ai ceva de care ai fi fost dispus sa scapi...si deaia am zis ca poate ai si asa ceva la vanzare...oricum imi mai poti spune si mie vreum magazin in care as pueta sa mai gasesc asa ceva??? ceva prin bucuresti?? :pray:
Harper_16
Cavaler Jedi
Cavaler Jedi

Mesajde jkno » Joi Aug 31, 2006 9:12 am

Sorry. In Romania nu gasesti decat ce apare in magazine. Sau trebuie sa cauti pe net. Nici eu nu am decat o mica parte dintre clone (bineinteles primite de peste ocean), nefiind un mare fan al action figures si nici al Prequel Trilogy. Dar ca sa raspund si la cealalta intrebare: nu vand clonetrooperii pe care-i am, cel putin nu inca.
Crap
Deviant
Imagine
jkno
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Mesajde Harper_16 » Joi Aug 31, 2006 10:25 am

hmmm..interesting this is...a new hope it gives me :D ...deci..hmmm zici ca colectzia ta este de luata de peste ocean...ok dar cum ai luat o?? ai comandat o pe net sau ceva???(poate d p ebay) oricum as vrea sa stiu si eu cum ai facut rost de chestiile astea de afara ....daca poti tu sa faci rost terbe sa pot si eu :party:
Harper_16
Cavaler Jedi
Cavaler Jedi

Mesajde jkno » Joi Aug 31, 2006 10:46 am

Povestea e lunga si am spus-o de n ori. O voi scurta si voi spune asta: am inceput sa colectionez SW din 2001. Mi-am facut prieteni pe forumuri straine precum rebelscum.com, thejawa.com etc si totodata am cumparat si am facut afaceri (trades) pe acele forumuri cu diversi membri. Totul este legat de increderea reciproca. Uneori erau neincrezatori cand auzeau de Romania insa in proportie de 99% din cazuri nu am avut probleme.

Ideea este ca oricine din Romania poate face ce fac eu doar sa aiba ambitie si sa fie CORECT si ONEST pana in maduva oaselor. Daca vei insela o data pe cineva, gata, s-a terminat.

De asemenea sistemul e putin diferit. La noi e sistemul ramburs, comanzi ceva si vanzatorul iti trimite coletul iar cand vine avizul de la posta platesti, ridici coletul si in 2-3 zile vanzatorul primeste banii.

In strainatate este invers. Intai trimiti banii si abia dupa ce vanzatorul i-a primit iti va expedia coletul. Transportul este destul de ridicat uneori, depinde de modul de trimitere: posta express, regular airmail, insured airmail, surface parcel. Eu prefer insured airmail (prin avion ASIGURAT - asigurarea este importanta si nu costa in plus decat maxim $5) si asta e cca 10-30$ depinzand de greutatea coletului

Despre modul cum poti trimite banii ($USD) in strainatate, chiar daca nu ai credit card, citeste-mi reply-ul scris cu albastru deschis pe forumul TheForce.net Romania (in josul paginii).

Apropo aici poti vedea colectiile mele Star Wars si non-Star Wars

Sau poti incerca link-ul din signature. Acest link are mai multe poze cu fiecare figurina sau nava in parte, lucru permis de catre photobucket care accepta mai multe fotografii per user decat webshots

Succes,

Sergiu :)
Crap
Deviant
Imagine
jkno
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Mesajde Harper_16 » Joi Aug 31, 2006 11:17 am

hmmm..good advice dar vezi ca link ul care trebe sa ma duca la partea cu scris albastru din josul paginii nu mere :(....in alta oridine de idei am sa te rog ceva...eu cu colectionatul sunt abia la inceput...si ma gandeasc ca poate m ai mai putea ajuta sa incep :P....am si o intrebare...cand mai cumperi figurine de peste mari si tari nu ai putea sa imi dai si mie de stire?..poate as putea sa te rog sa imi comanzi si mie ceva...si oricum eu sunt ONEST 100% si nu ai avea probleme cu mine :P ...as plati tot si macar as face si eu rost de cate ceva mai nou..ca la me nu se gasesc delok chestii adik in Selgros la me nu gasesc nici cantitate nici diversitate :(

am vazut mai jos ca te cheama Sergiu..incantat de cunostinta pe me ma cheama Andrei :)
Out of desperation courage is born
Harper_16
Cavaler Jedi
Cavaler Jedi

Mesajde jkno » Joi Aug 31, 2006 1:53 pm

Link-ul acela merge ok, insa nu da click pe textul albastru, ca acela e doar text albastru. :) Da click pe textul portocaliu de langa el, unde scrie TheForce.net Romania
Crap
Deviant
Imagine
jkno
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Mesajde Harper_16 » Joi Aug 31, 2006 4:38 pm

man stiu ce e ala un link :D dar nu imi mergea..nush ce avea de nu se incarca...oricum nu mi ai raspuns la intrebare...cand iti mai iei tu ceva de pe afara nu ai putea sa adaugi si ptr me in plus acolo o figurina?? ca iti dai seama ca iti platesc toate cheltuielile de transport si alea alea...numai sa fac si eu rost ca cu ce gasesc in tara nu fac nik...adik deja am tot ce se pote gasi in Selgros si nu mai am de unde sa iau :(
eu de multa vreme caut si tot caut dar nu am gasit nik si intr o zi am dat de acest forum...m-am gandit ca daca cineva m ar putea ajuta sa ma apuc de colectzionat aceea ati fi voi..doar si voi sunteti colectionari :party:
Harper_16
Cavaler Jedi
Cavaler Jedi

Mesajde jkno » Joi Aug 31, 2006 5:12 pm

Ultima data cand am facut comanda multipla pentru niste prieteni mi-am batut singur cuie in talpa. Nu voi repeta actiunea prea curand. Sorry.
Crap
Deviant
Imagine
jkno
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Mesajde Harper_16 » Joi Aug 31, 2006 5:26 pm

inteleg.......se poate intampla...eu nu as face asa ceva dar....alegerea e a ta....in orice caz ai putea sa imi zici cam cat ceri pe Flash Speeder ala de il ai aici la vanzare?? poate incerc sa imi maresc colectzia cu un vehicul 8) aaa si vezi ca linkul imi da o eroare ciudata...o sa il incerc iar dupa ce imi iau pc ul de la reparat (acum scriu de pe laptop ) :D

si inca ceva...tzi am vazut toate colectiile de pe linkuri... SUNT SUUUPER :party:...ma intreb cam cat timp ti a luat sa le faci :D
Harper_16
Cavaler Jedi
Cavaler Jedi

Următorul

Înapoi la SF Memorabilia & Collectibles