Se pare ca nu exista un thread dedicat vanzarii de obiecte, figurine sau nave Sci-Fi (inclusiv Star Wars). Asa ca il avem acum Cateva nave si vehicule Star Wars pentru action figures:
- Anakin's Coruscant Air-Speeder (din Ep.2) VANDUT
- Obi-Wan Jedi Starfighter (din Ep.2) VANDUT
- Geonosis Arena Reek Monster (din Ep.2) VANDUT
- Jango Fett's Slave 1 (din Ep.2) VANDUT
- Flash Speeder (din Ep.1) VANDUT
Daca le vrea cineva sa ma anunte. Navele sunt mari si sunt sigilate in cutii, nu le-am desfacut niciodata mai mult decat vedeti in poze (unele mai trebuie partial asamblate - toate componentele sunt in cutii).
Navele au cabina unde poti pune pilotul Jango sau Obi-Wan (nu sunt inclusi) si aripile la Jedi Starfighter se deschid. Poti recrea scene memorabile din Star Wars cu aceste nave vehicule sau cu Reek monster. Pretul va fi asemanator cu cel dat de mine pe ele.
click pe fiecare poza pt. a o vedea mare

) Au ramas celelalte nave de vanzare
Iar eu am postat colorat cu 

) si oricum celelalte figurine le am
......si de aceea caut pe la voi diverse chestii cu care sa imi maresc colectzia...m-am gandit ca poate ai ceva de care ai fi fost dispus sa scapi...si deaia am zis ca poate ai si asa ceva la vanzare...oricum imi mai poti spune si mie vreum magazin in care as pueta sa mai gasesc asa ceva??? ceva prin bucuresti?? 
...deci..hmmm zici ca colectzia ta este de luata de peste ocean...ok dar cum ai luat o?? ai comandat o pe net sau ceva???(poate d p ebay) oricum as vrea sa stiu si eu cum ai facut rost de chestiile astea de afara ....daca poti tu sa faci rost terbe sa pot si eu
....in alta oridine de idei am sa te rog ceva...eu cu colectionatul sunt abia la inceput...si ma gandeasc ca poate m ai mai putea ajuta sa incep