As avea si eu cateva figurine la schimb sau de vanzare. La schimb as dori figurine dar si manga Ghost in the Shell, Appleseed (Shirow stuff in general - ceea ce nu am, intrebati inainte) sau Queen's Blade sau figurine Star Wars.
Pt. schimb sau vanzare am acum urmatoarele
figurine - okazii.ro. Figurinele sunt in stare perfecta, la gashapons/trading figures fiind poate nevoie de o asamblare minora - se asambleaza usor, in cateva secunde. Figurinele gasahpon/trading figures nu se vand separat! Click pe foto pt. a le vedea high resolution
Cowboy Bebop Faye Valentine gashapon/trading figure - 29 leiFigurina vine cu stand si pistol.
VANDUT/SOLD
InuYasha Sango & Kirara - 49 leiFigurina Sango are suport, sabie de samurai cu teaca (poate fi scoasa din teaca), bumerangul urias Hiraikotsu si demonul felina cu doua cozi Kirara. Mai am si cutia/card-ul original - partial.

Xenosaga Telos Kosmos 39 lei Hot ;)
Figurina vine cu suport transparent de calitate, detaliile sunt deosebite. Am cutia originala.
VANDUT/SOLD

Figurine Neon Genesis Evangelion set gashapon by Bandai. Figurinele sunt: Yui Ikari, Asuka Langley (cu palarie sau fara), Kaworu Nagisa/Tabris, Rei Ayanami stairs, Rei Ayanami plugsuit. Figurinele nu se vand separat. 49 lei
VANDUT/SOLD
Figurine Neon Genesis Evangelion Rei Ayanami x 2 gashapon by Kayodo. Figurinele sunt Rei Ayanami plugsuit si Rei Ayanami bandaged. 29 lei
VANDUT/SOLD
Figurine Neon Genesis Evangelion - EVA Robot & Angels gashapon by Kayodo. Figurinele sunt: Robotul EVA 01 cu arma si Sachiel Angels x 2 (diferiti). Atat EVA cat si Angels au incheieturi care se pot misca, astfel putand fi pozitionati ca intr-o lupta la alegere. 29 lei
VANDUT/SOLD
Nava Star Wars/Clone Wars Jedi Starfighter - 29 lei

Figurina Indiana Jones "Last Crusade" by Hasbro. Figurina este noua, sigilata si vine cu pistol automat, bici si un cufar cu o relicva premiu supriza. 29 lei
VANDUT/SOLD
Figurine Batman si Ra's Al Ghul - Batman Begins. Figurinele au fost desfacute la vama, insa sunt in stare excelenta. Batman vine cu capa/mantie si binoclu infrarosu. Ra's Al Ghul are lamele de cutit ce se pot atasa pe mana. Figurinele au cca 14 cm inaltime. Figurinele nu se vand separat! 39 lei
VANDUT/SOLD
Figurina de colectie
Terminator cu lansator de rachete si mitraliera chaingun (by Kenner Carolco 1993). 9 lei