pai intotdeauna mi-au placut sf-urile...si knd am vazut prima oara star wars...c sa zic I wanted to go to that galaxy far far away when I grew up... apoi mi-am luat comp...si homeworld 2 mi-a ars niste amintiri puternice pe retina...si...da...3d max... a fost mica mea autoprovocare...sa vad dak pot sa invat fara tutoriale... ink nu am terminat...dar zic ok fac ceva progrese pt ok animalu d mai sus e facut dintr-o singura sfera si atat... antenele nu se pun pt ok oricine stie sa genereze un paralelipiped cu 2 clickuri

)
cat despre cariera...cam asta e visul meu..sa modelez

mi se pare cea mai putin plictisitoare activitate...asta..si sexul ;)...ma rog...erorile neasteptate pe care mi le mai da programu dupa 3 ore d munca knd uit sa salvez...sunt...hmm...cel putin enervante

).
Eu unu ma bucur ok avem un forum genial cu sf-uri ok specialitate si oameni d treaba care pbbil din bun simt ink nu mi-au cerut sa "ii mai las" cu prstiile mele.
oricum halba asta o inchin pt forumistii si adminii d p theforce.ro
cheers... a da... my next project will be.. hmm... ori ebon hawk-ul facut cu prea multe detalii ok sa il pot randa, ori slave-1 ul lu nea "bobby fat"... am niste cross section-rui d inebunesti. m-ar incanta sa lucrez p un naboo n1 dar nu cred ok am experienta necesara pt ala.
In the beginning there was nothing...God said, "let there be light!"...And there was light. There was still nothing, but now you could see it a whole lot better...