de Nym » Vin Feb 22, 2008 5:11 pm
In 3dsmax le fac...sincer nu sunt prea priceput...sunt la al doilea model complex pe care il fac, si merge incet treaba pentru ca imi place sa iasa treaba bine si unde nu imi place tai si o iau de la capat ca sa iasa perfect. Daca e mai pun poze pe masura ce avansez cu nava...daca t intereseaza. Eram fericit aseara ca am reusit sa fac partea de jos corect...incerc sa improvizez cat mai putin ca sa fie cat mai fidel modelu...imagineaza-ti ok modelu din jocu jedistarfighter e un hibrid intre prototipul navei si aia care a aparut in filmul propriuzis...numa eu stiu cum am avut bafta sa gasesc o poza la rezoluie mare cu prototipul JSF-ului. Initial nava era prevazuta fara unitatea R4. Sa nu mai zic ok habar nu am cum se textureaza un model asa ok spre deliciul meu voi face toate detaliile d p nava in 3d...inclusiv pe cele care sunt doar desenate pe textura...asta imi va usura munca cu texturile cand termin modelu fara sa mai mentionez ok voi folosi material propriu pe care lucasarts nu are drepturi de copyright

In the beginning there was nothing...God said, "let there be light!"...And there was light. There was still nothing, but now you could see it a whole lot better...