lipsa continuitatii ,faptul ca acum ne obliga sa urmarim star trek intr-o linie temporala alternativa ,alta decat cea stabilita in first contact care iarasi a modificat istoria si ne-a dat enterprise.
daca nu sunt in stare sa lucreze cu personaje deja create ,de ce nu scot unele originale la rampa?
de ce modifica mereu concepte vechi ,in loc sa inventeze unele noi?
cand te uiti la oricare serie star trek daca n-ai sti ,nici n-ai zice ca actiunea se petrece in acelasi univers,iar in cazul tng ds9 si voy evenimentele sunt contemporane.
nu-mi place uniforma lui t'pol nu-i vad logica ,e ca un pres urat si vechi mulat pe corp ,de ce ea e singurul vulcanian care poarta asa ceva?vi-l imagin ati pe spock in uniforma aia?
st ar trebiu sa fie despre intelegere ,speranta ,depasirea prejudecatilor iar materialul de inspiratie pt. ora de lucru manual sa fie doar cireasa de pe tort .seria originala n-a avut succes pt. ca a avut fete sexy in costume sumare asta a fost doar un bonus.ar putea paramount sa adauge hainutze digitale tuturor femeilor frumoase din tos si 99,999999999999% din fani tot ar iubi serialul si s-ar uita la el.de ce ?pt.ca filme cu fete frumoase ,in toate gradele de dezbracare gasesti in multe seriale ,dar un mod inteligent si creativ de a prezenta problemele noaste ca indivizi si ca societate ,mai rar.suntem tot mai prudenti si mai cinici si de aceea tot mai singuri -st era despre prietenie,era poate cea ma ifundamentala declaratie a serialului;oamenii pot deveni mai buni ,oamenii pot deveni prieteni alteritatea poate deveni identitate.ei devin parte din noi ,ce pare diferit este de fapt la un nivel fundamental similar.
imi place stiinta ,cateodata imi place si pseudostiinta ,imi plac tehnologia si efectele speciale-dar nu asta face st sa sie st.
ci personajele si caracterele lor,or daca din caracterele lor raman doar niste nume goale,mai bine ai veni de la inceput cu personaje noi hei ,rodenberry a venit cu picard care este diferit de kirk si a avut un succes enorm.
nu numele il face pe james t kirk sa fie james t kirk .nu doar ca au schimbat actorii ,nava decorurile ,istoria dar au schimbat la propriu universul.
capitane,lipsa mea de coerenta a scazut cu 67,4567895432565% asa ca mai bine ma duc la somn