Si eu zic sa iti iei laptop...pentru ca 25 de mil sunt mai greu de strans decat 5 mil cat costa un PSP...ia-ti laptop

totusi merita mai mult psp-ul decat laptop-ul
parerea mea da tu decizi.

Miraj scrie:oki... mersi de sfaturi... chestia ii ca am PC, iar Ipod-ul mi s-o stricat ... asa ca si io is 51 la suta pentru psp, ca sami pun pe el si muzica si tot ce imi trebe... da nui destul cat sa ma hotarasc...
mai bine iti iei un ipod classic de 80 de gb...pentru muzica...sau ipod nano de 8 gb pentru muzica..Pe ambele se vad impecabil filme...Iar psp-ul poti sa ti-l iei pentru jocuri..ca memoria nu e chiar atat de mare ca sa merite sa pui filme si muzica pe el

Miraj scrie:memoria la PSP ii cat de mare vrei sa o faci. vine de la inceput cu 32MB, insa ii poti pune Memory Stick Duo, de 256MB, 1 GB, 2 GB, 4 GB, 8GB, si am auzit chiar si de o versiune de 16 GB...evident, cu cat vrei mai multa memorie, cu atat creste pretul...
PSP are si niste chestii instalate standard : Player de muzica, filme si poze; browser de internet (da, poti naviga pe internet cu el; cat de bine este discutabil), chat cu un alt PSP din apropiere etc. In Japonia se vinde si o iesire de TV Tuner, sa te uiti la TV, iar in unele tari ii se poate atasa o camera foto si video si chiar GPS...
PSP este o incercare de a ingloba toate cerintele actuale intro varianta mobila si accesibila... insa multi se plang ca desi are multe aplicatii si programe, unele dintre ele sunt puse mai mult de ochii lumii, neavand folosinta reala
mda...laptopul stiti toti ce este si cu ce se mananca, asa ca nu o sa ii mai fac descrierea...
PS : scuze daca am gresit vreo parte din descriere, insa este facuta la repezeala si din documentatie proprie
mersi de sfaturi tuturor...
Miraj, over and out

mda... ii cam scump pentru tot ce face...Raith Krace scrie:Laptop... PSP-ul nu-si poate merita banii...

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori