DonCorleone scrie:nu vreau sa fac reclama dar poti sa ti-o iei de pe books-express.ro este site roman care aduc carti din strainatate si platesti cand iti aduce pachetul asa mi-am comandat eu dexter
)) va recomand cartea asta, mie mi-a placut 

)

artanix scrie:Asta e printre cele mai bune carti citite la viata mea (nu am citit multe , dar am citit cateva)

Seria Harry Potter , Seria Warcraft , Primele 3 episoade din Star wars , Umbrele Imperiului si La rascruce (Asta am cumparat-o cu 7 lei de la un tigan nou nouta
) Tartarin din Tarascovn (Prima data cand am pus mana pe o carte de genul (nu se pun alea de la scoala) , Legendele Olimpului Amandoua. Star Craft cred ca prima cu Karen pe coperta. Nu ma laud sau ceva de genul , doar imi arat "inceputul" in Cititul Cartilor. Dupa ce termin Death Troopers urmeaza Prequelul la Death Troopers , Red Harvest.

artanix scrie:No waySeria Harry Potter , Seria Warcraft , Primele 3 episoade din Star wars , Umbrele Imperiului si La rascruce (Asta am cumparat-o cu 7 lei de la un tigan nou nouta
) Tartarin din Tarascovn (Prima data cand am pus mana pe o carte de genul (nu se pun alea de la scoala) , Legendele Olimpului Amandoua. Star Craft cred ca prima cu Karen pe coperta. Nu ma laud sau ceva de genul , doar imi arat "inceputul" in Cititul Cartilor. Dupa ce termin Death Troopers urmeaza Prequelul la Death Troopers , Red Harvest.

Plina de suspans si destul de creepy zona unde se aflau ei. O recomand din nou tuturor !

artanix scrie:Da , parerea mea este ca e cea mai buna carte Star Wars cititaPlina de suspans si destul de creepy zona unde se aflau ei. O recomand din nou tuturor !
)

Oricum parerea mea nu se compara cu Harry Potter sau cu Eragon ( Inheritance Trilogy)

artanix scrie:Pe mine cartile cu Star Wars niciodata nu m-au atras asa de mult. Dar zic ca asta , si defapt si Umbrele Imperiului are the best.Oricum parerea mea nu se compara cu Harry Potter sau cu Eragon ( Inheritance Trilogy)

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori