Cardassians First Contact

Cardassians First Contact

Mesajde angel_fall » Mar Aug 19, 2008 1:35 pm

Pana in sezonul 4 din TNG (4X12 The Wounded) nimeni nu stia nimic de ei. Cum se apropia productia lui DS9 acestia au fost alesi sa fie "baietii rai" din serial, din pacate, ca multe alte prim contacte din universul Star Trek, nici despre primul contact cu uratii astia nu se stie mai nimic. In linii mari aflam ca Picard i-a intalint o data si a fugit cat l-au tinut nacelele si ca Chief O'Brian a luptat alaturi de nush care capitan inpotriva lor... in rest nada de nada :roll:
Deci, cum vedeti voi primul contact cu Cardassieni, si conflictul aferent acestuia?
"Sometimes the only think more dangerous than a question it's an answer" - rule 208 of acquisitions
angel_fall
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Sponsor

Re: Cardassians First Contact

Mesajde Fan-Vader » Lun Sep 01, 2008 9:20 pm

eu il vad mereu in timp ce dorm... visez cum picard se bate cu cardasienii... pana acestia lovesc reactorul antimaterie iar aceasta (n.r. Antimateria) se scurge pe jos... apoi niste red shirts vin cu mopurile lor trifazice ca sa curete pe jos... intre timp Picard il apeleaza pe capitanu cardasian (anonim, nimeni nu stie cine e) si ii spune ca daca nu il ajuta sa faca curat ii rapeste fiica si nevasta si ii duce in alta dimensiune unde toti oamenii au ca sclave sexuale pe clonele ficai si a nevestei lui... evident cardasianu se enerveaza si tinteste toate phazerele asupra nacelelor de pe Enterprize... TOTI MOR ARZAND IN FLACARI... (nu stiu cum supravietuiesc flacarile in vidul spatiului dar eu asta visez...)... THE END sper ca va placut :rollflor: :rollflor: :rollflor:
Run, for when I, the wielder of the banhammer decend on the forum...THE HEAVENS SHALL TREMBLE!!
Fan-Vader
Lord Sith
Lord Sith

Mesajde Lasher » Lun Sep 01, 2008 11:55 pm

Fan-Vader scrie:sper ca va placut

Not really ...
Chance is irrelevant. We will succed.
Lasher
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Mesajde Fan-Vader » Mar Sep 02, 2008 9:06 pm

Lasher scrie:

Not really ...

don't really care... ;-) era pur si simplu o caterinca la adresa serialului... nici nu trebuia sa va placa...
Run, for when I, the wielder of the banhammer decend on the forum...THE HEAVENS SHALL TREMBLE!!
Fan-Vader
Lord Sith
Lord Sith

Mesajde MandaloreOrdo93 » Mie Sep 03, 2008 8:24 am

Lasher scrie:

Not really ...

LoL star Trek fans lack the sense of humor :lol: ...mofos :lol:
Imagine
MandaloreOrdo93
Lord Sith
Lord Sith

Mesajde Lasher » Mie Sep 03, 2008 12:16 pm

MandaloreOrdo93 scrie:LoL star Trek fans lack the sense of humor :lol: ...mofos :lol:

Nah, I just didn't find THIS particular ... parody ... funny.
Lasher
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Mesajde angel_fall » Mie Sep 03, 2008 1:26 pm

:sigh: sincer romanii nu mai au nici o sansa de reabilitare... in afara de a arunca cu rahat la altceva sincer nu se pricep :sick:

Pentru Fan-Vader si MandaloreOrdo93 sincer pastrativa umorul, mai mult sau mia putin dark pe partea voastra de pasiune... de fel, daca nu am ceva bun de zis despre ceva, NU ZIC... :|
"Sometimes the only think more dangerous than a question it's an answer" - rule 208 of acquisitions
angel_fall
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Mesajde Trill » Mie Oct 22, 2008 10:39 pm

Cred ca cardassienii au avut initiativa de a contacta celelalte factiuni. Cultura lor parca era veche de mii de ani. In DS9 se zice ca aveau warp travel pe cand oamenii navigau in corabii de lemn. (sau era vorba de Bajorans... oricum, tot pe-acolo)
"...mâna moartă a matematicii comportamentului uman nu poate fi nici oprită, nici deviată, nici frânată." -Isaac Asimov, Fundaţia şi Imperiul
Trill
Starfleet Ensign
Starfleet Ensign

Mesajde Lasher » Joi Oct 23, 2008 9:30 am

Era vorba de bajorani :P
Lasher
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Mesajde betta367 » Lun Oct 27, 2008 7:16 pm

Fan-Vader scrie:eu il vad mereu in timp ce dorm... visez cum picard se bate cu cardasienii... pana acestia lovesc reactorul antimaterie iar aceasta (n.r. Antimateria) se scurge pe jos... apoi niste red shirts vin cu mopurile lor trifazice ca sa curete pe jos... intre timp Picard il apeleaza pe capitanu cardasian (anonim, nimeni nu stie cine e) si ii spune ca daca nu il ajuta sa faca curat ii rapeste fiica si nevasta si ii duce in alta dimensiune unde toti oamenii au ca sclave sexuale pe clonele ficai si a nevestei lui... evident cardasianu se enerveaza si tinteste toate phazerele asupra nacelelor de pe Enterprize... TOTI MOR ARZAND IN FLACARI... (nu stiu cum supravietuiesc flacarile in vidul spatiului dar eu asta visez...)... THE END sper ca va placut :rollflor: :rollflor: :rollflor:

imi pare rau ca n-am citit asta mai de mult. :lol: vader te-ai intrecut pe tine insuti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
There is no emotion, there is peace.
There is no ignorance, there is knowledge.
There is no passion, there is serenity.
There is no chaos, there is harmony.
There is no death, there is the Force.
betta367
Banned
Banned

Mesajde ogicajedaiu » Mie Feb 24, 2010 10:12 am

:rollflor: :rollflor: :rollflor:

faza cu sclavele e... :rollflor:
Imagine
Imagine
ogicajedaiu
Cavaler Jedi
Cavaler Jedi

Mesajde cyber-sapiens » Mie Iul 21, 2010 1:25 pm

Trill scrie:Cred ca cardassienii au avut initiativa de a contacta celelalte factiuni. Cultura lor parca era veche de mii de ani. In DS9 se zice ca aveau warp travel pe cand oamenii navigau in corabii de lemn. (sau era vorba de Bajorans... oricum, tot pe-acolo)

http://en.wikipedia.org/wiki/Cardassian#History

Prin 1950.

http://en.wikipedia.org/wiki/Bajorans

...si bajoranii cu tehnologie de milioane de ani vechime. :rollflor:

Oricum bajoranii dupa aspect par ireal de umani, adica nu prea ar putea exista in realitate.
Sapiens Invictus. Singura certitudine este constanta incertitudinii.
cyber-sapiens
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Mesajde Raith Krace » Mie Iul 21, 2010 10:42 pm

Nu toate rasele sunt la fel de evoluate. Unele sunt cu mult mai vechi decat umanitatea si e normal sa fie mai avansate si e la fel de normal sa-si faca imperii sa se lupte intre ele sa se omoare ntre ele pana ce dispar complet.
You were the chosen one you were supposed to defeat the Sith, not join them!
Raith Krace
Grand Master of the Jedi Order

Mesajde cyber-sapiens » Mie Iul 21, 2010 10:55 pm

Raith Krace scrie:Nu toate rasele sunt la fel de evoluate. Unele sunt cu mult mai vechi decat umanitatea si e normal sa fie mai avansate si e la fel de normal sa-si faca imperii sa se lupte intre ele sa se omoare ntre ele pana ce dispar complet.

Civilizatiile slabe ajung sa locuiasca in sanctuare galactice, locuri teraformabile periculoase, sub tensiunea supernovelor, norilor galactici, spre centrul galactic, etc (parca cei de pe Enterprise acolo au mers dincolo de nu-sh ce bariera, nori, ... ???
cyber-sapiens
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Mesajde Raith Krace » Joi Iul 22, 2010 10:24 am

Da, in Star Trek The Final Frontier au ajuns in centrul galaxiei.. nu degeaba e si ce mai prost film ST. N-au gasit mare lucru si apoi l-au distrus.
You were the chosen one you were supposed to defeat the Sith, not join them!
Raith Krace

Mesajde cyber-sapiens » Joi Iul 22, 2010 6:44 pm

Raith Krace scrie:Da, in Star Trek The Final Frontier au ajuns in centrul galaxiei.. nu degeaba e si ce mai prost film ST. N-au gasit mare lucru si apoi l-au distrus.

Si in ST Enterprise actiunea se desfasoara in intregime in quadrantul beta parca, dincolo de ceva nori galactici si bariere energetice, o zona putin ori deloc explorata unde nu prea avem imperii stelare, ci cel mult niste civilizatii ET micute.
cyber-sapiens
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Înapoi la Star Trek