de Illidan » Joi Dec 02, 2010 8:15 pm
Excursie cu liceul, fostul mai exact. Noi 5 baieti in anul I cuprinsi de nostalgie, ei mucosi de a12a care inca nu daduse bacu. Baietii nu tineau cont de faptul ca suntem la facultate, dar fetele mai aveau oleaca si salivau (cei drept pitipoance insa erau bune). Am fost intr-o staiune in care se gasesc si reprezentanti ai ungurimii, asa ca inevitabil ne mai intalneam pe strada si cu personaje care bolboroseau tot felul de cuvinte ciudate. Noi mereu ne uitam ciudat avand vaga impresie ca ne injura si rad de noi in limba lor, asa ca in una din seri unul dintre geniile de a12a, dupa ce consumase o cantitate apreciabila spre exagerata de alcool s-a gandit sa-l invete pe ungurul nostru ca nu-i frumos sa injuri fara ca respectivul sa te inteleaga. Actiunea se intampla in fata pensiunii, eu si un prieten eram in camera si explicam cat de frumoasa e facultatea unor fete extrem de curioase, precizez ca lasasem geamul deschis, vremea era relativ frumoasa si seara puteai sa iesi chiar si in tricou. Dintr-o data incep sa se auda tipete, eu si colegul le ignoram cu succes pana in momantul cand incep sa tipe si niste fete care au fost recunoscute de colegele lor ce se aflau in camera noastra. Iesim pe balcon si il observam pe Gigel, cuprins de patriotism, tinut de 2 fete si tipand la o horda care ne-am dat seama dupa limbaj ca fiind de unguri. Normal ca ne-am panicat, plecam sa cautam restul colegilor de la facultate, primul nu raspunde, al doilea vizibil iritat ca a fost intrerupt promite ca batem ungurii maine, dar sa il lasam acum si pe al treilea nici nu l-am gasit. Ne intoarcem in camera, eu pun mana pe telescop si un cutit de bucatarie inca murdar de rosii si in drum spre iesire incercam sa gasim alti copchii de a12a dispusi sa isi salveze colegul de la o manifestare a autonomiei maghiarilor. Normal ca toata lumea dormea sau era ocupata asa ca ies doar eu si colegul meu de camera, intre timp hoarda de unguri intrase in curtea pensiunii si ii aplicau o corectie tanarului licean. Iesim, cu "armele" ascunse pe sub hanorac (colegul mai pregatit ca mine avea spray si rozeta) si incercam de la departare sa negociem. Fetele care incercase sa isi tempereze colegul fug spre noi, noi ametiti la randul nostru si necunoscandu-le eram nedumeriti si dam cativa pasi inapoi. Pana la urma ne dam seama ca tipau in romana si ne linistim, ne roaga sa il ajutam pe Gigel, asa ca noi impresionati de pledoaria lor incercam din nou sa negociem de la departare. De data asta ungurii ne aud, se intorc spre noi si vin, noi fiind patrunsi de curaj o luam la fuga spre intrare. Minoritarii incep sa bata in usa si sa injure de data asta in romaneste, noi tipam " ba va dam 2 sticle de whisky sa-l lasati pe Gigel". Se opresc, noi deschidem usa si vedem 5 matahale care cu accent specific spun ca sunt de acord, tipa la restul hoardei si in 15 min Gigel era intins pe holul pensiunii si noi eram mai saraci cu 2 sticle. In ziua urmatoare cand m-am trezit am spus " Era sa-mi iau bataie de la unguri" si am inceput sa rad ca un nebun. Asa ca ultima noapte Gigel a facut cinste cu bautura insa habar nam ce le-a spus profesorilor si cum de ei l-au crezut cu privire la vanatai(mentionez ca baietasul e destul de rezistent si nu a avut vanatai prea grave sau nas spart). Stiu ca nui funny, dar a fost o aventura ptr mine.
Brothers All!!!!