Moderatori: Ionut cel Intelept, Roby Wan

Fan-Vader scrie:Darth Vader pwnz noob-ass biotches.... Vader nu se compara cu nimeni super strateg super duelist... Raven era o pasarica... la batut o fraiera pe care o dobora propriul ciclu menstrual...![]()
![]()
Dupa parerea mea..Revan ruleaza...

Illidan scrie:Vader era un autostopist. Face autostopul ba pana la light side, ba la dark side.
take cover 

Illidan scrie:Vader era un autostopist. Face autostopul ba pana la light side, ba la dark side.
DAR VADER NU E AUTOSTOPIST.... NU UITA CA SI REVAN A TRECUT LA LIGHTSIDE (desi nu a fost alegerea lui dar putea sa devina inapoi sith si nu a facuto ca e o PASARICA)
si vader e tare...dar Revan..e cel care a facut foarte multe...pentru univers.l-a salvat practic

) nu a fost invind de Bastilla ci pur si simplu a fost lovit de suflul exploziei unei torpile care s-a lovit de nava in care cei doi purtau o epica lupta pe viata si pe moarte.
Ionut cel Intelept scrie:Din cate imi amintesc Revan (The Revanchist conform comicsurilor Kotor) nu a fost invind de Bastilla ci pur si simplu a fost lovit de suflul exploziei unei torpile care s-a lovit de nava in care cei doi purtau o epica lupta pe viata si pe moarte.

Ionut cel Intelept scrie:Din cate imi amintesc Revan (The Revanchist conform comicsurilor Kotor) nu a fost invind de Bastilla ci pur si simplu a fost lovit de suflul exploziei unei torpile care s-a lovit de nava in care cei doi purtau o epica lupta pe viata si pe moarte.
)

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori