uhm Raith nu ai vazut sezonul 5?

Raith Krace scrie:Deci un fel de trasnporter de pe Enterprise.. numai prin alta dimensiune, nu?
)

...au si lasere PDL-uri(point defense lasers) dar acestea nu sunt folosite ofensiv ci doar defensiv ptr a distruge rachetele inamice 

Raith Krace scrie:Mda.. Pai idei diferite. Multe rachetute.. prea multe.. Mi se par mai demodate decat un laser mare de tot. Pe bune.
)

Claude ICE-C scrie:Sunt curios sa vad ce parere au "harperii" despre tehnologia vedrana . Eu unul am ramas uimit la inceput

The One scrie:asa, deci teseractiunea este o modalitate de deplasare prin spatiu si timp (nush sigur de ultima parte) dar seamana cu teleportatul din Star Trek sau Stargate numai ca pe distante mult mai mari (de exemplu Trance i-a dus pe toti membrii echipajului pe Seefra, intr-un cu totul alt sistem solar)
nu mai shtiu exact, ar trebui sa-l intrebam pe harper

Raith Krace scrie:Mda.. Pai idei diferite. Multe rachetute.. prea multe.. Mi se par mai demodate decat un laser mare de tot. Pe bune.

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori