Tehnologia vedrana

Mesajde MistyQue » Sâm Aug 05, 2006 11:41 pm

dar prin spatiu si timp
uhm Raith nu ai vazut sezonul 5? :o
cred ok stiti deja :D for ever in love with Seamus Harper ^_^
MistyQue
Fan Andromeda
Fan Andromeda

Sponsor

Mesajde The One » Mar Aug 08, 2006 12:02 am

Raith Krace scrie:Deci un fel de trasnporter de pe Enterprise.. numai prin alta dimensiune, nu?

cam asa ceva, numai ca prin mai mult de o dimensiune (multiple :P)

prin timp: teleportatea asta e la fff mare distanta, si se petrece instantaneu (almost)
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. Albert Einstein
Imagine
The One
Fan Andromeda
Fan Andromeda

Mesajde MistyQue » Mar Aug 08, 2006 12:14 pm

yeah, exactly!
well pt mine made sense. hope it did for u as well :D
cred ok stiti deja :D for ever in love with Seamus Harper ^_^
MistyQue
Fan Andromeda
Fan Andromeda

Mesajde Harper_16 » Sâm Oct 21, 2006 11:12 pm

in afara de aceasta teseractiune mai exista si alte feluri de tenologie in serial....mie mi-a placut faptul ca spre deosebire de alte sf-uri(star wars,Star trek...) aici navele nu folosesc ca armament principal laserele ci rachete si tot felul de probes si drones :)...au si lasere PDL-uri(point defense lasers) dar acestea nu sunt folosite ofensiv ci doar defensiv ptr a distruge rachetele inamice :P
Out of desperation courage is born
Harper_16
Cavaler Jedi
Cavaler Jedi

Mesajde Raith Krace » Lun Oct 23, 2006 9:28 pm

Mda.. Pai idei diferite. Multe rachetute.. prea multe.. Mi se par mai demodate decat un laser mare de tot. Pe bune.
You were the chosen one you were supposed to defeat the Sith, not join them!
Raith Krace
Grand Master of the Jedi Order
Grand Master of the Jedi Order

Mesajde Claude ICE-C » Lun Oct 23, 2006 9:59 pm

Raith Krace scrie:Mda.. Pai idei diferite. Multe rachetute.. prea multe.. Mi se par mai demodate decat un laser mare de tot. Pe bune.

raith , sincer sa sti ca ai dreptate , par demodate dar in acelasi timp mi se par destul de eficiente in comparatie cu un laser (ma rog nu mare de tot dar unul in general...) care nu face un damage chiar atat de mare (ma rog acuma depinde... dar zic in general :) )
Viata poate fi privita din 2 parti : buna si rea insa dintre cele 2 parti , doar o parte reprezinta adevarata "fata" a vietii ...
Claude ICE-C
Starfleet Captain
Starfleet Captain

Mesajde Fan-Vader » Lun Aug 20, 2007 3:33 pm

da dar combinate mai multe lasere nu mai e acelas lucru plus ca laserele au nevoie de energie pentrut a fii produse deci daca ai o sursa de energie destul de mare pe nava ai toate sansele sa ai ceva de genu "unlimited ammo" ceea ce cu o racheta nu poti avea pt ca daca ai consumat o racheta nu poti sa o construiesti pe nava trebuie sa iti cumperi deci...nu stiu cam aiurea cu rachetele
Fan-Vader
Lord Sith
Lord Sith

Re: Tehnologia vedrana

Mesajde cyber » Mie Dec 30, 2009 10:06 pm

Claude ICE-C scrie:Sunt curios sa vad ce parere au "harperii" despre tehnologia vedrana . Eu unul am ramas uimit la inceput :D

Da, un fel de carari gravitationale prin sub-spatiu -stream, carari naturale un fel de sruntari intre zonele cu gravitatie intensa, ... de aceea doar Belerophon alias nava fuzio-nucleara Daedal-Orion din sec 20-21 putea calatori in spatiul inter-stelar, Andromeda putand doar sa sara peste acesta.
Sapiens Invictus
cyber
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Re:

Mesajde cyber » Mie Dec 30, 2009 10:15 pm

The One scrie:asa, deci teseractiunea este o modalitate de deplasare prin spatiu si timp (nush sigur de ultima parte) dar seamana cu teleportatul din Star Trek sau Stargate numai ca pe distante mult mai mari (de exemplu Trance i-a dus pe toti membrii echipajului pe Seefra, intr-un cu totul alt sistem solar) :P

nu mai shtiu exact, ar trebui sa-l intrebam pe harper :D

Tesaractiunea se bazeaza pe o teleportare inter-dimensionala prin intermediul tahionilor particule supra-luminice. Un fel de teleportare fara dezintegrare in fotoni, o deplasare in trecut, caci Sefra -Tarn Vedra era de facto un sistem planetar aflat in trecutul civilizatiei vedrane, care avea o singura ruta de acces spre perioada cronologica vedrana prin Drumul epocilor, de aceea se ajungea intamplator pe Sefra si nu prea se putea scapa de aici prea simplu ... caci in timpul Sefrei nu exista reteaua de purtatoare-stream, sleap-stream, ... ma rog reteaua exista dar rutele nu erau deja calculate, de aceea nimeni nu putea risca sa zboare orbeste si la intamplare prin univers ...
Sapiens Invictus
cyber
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Re:

Mesajde cyber » Mie Dec 30, 2009 10:24 pm

Raith Krace scrie:Mda.. Pai idei diferite. Multe rachetute.. prea multe.. Mi se par mai demodate decat un laser mare de tot. Pe bune.

Navele aliene in special cele niciene aveau tunuri cu laser parca.

Oricum torpilele fotonice din Star Trek imi par perfecte, doar ca in film se lasa impresia ca ar fi torpile de plasma lente, in loc de flash-uri LASSER condensate.

PS: pt. mine Andromeda este filmul-seria caruia i-as da nota maxima, adica 9.
Daca am fi avut Kazoni, Klingonieni si Cardasieni, plus Borgi, in loc de nocturni, perseizi, etc, atunci ar fi fost perfect.

Oricum Magogii fara blana si mai putin primitivi, ar fi fost SUPER-OK.
Nicienii OK de asemenea.

Apoi torpile-fotonice diverse in loc de rachete si LASER-e, apoi TESARACTIZARE in uz zilnic in loc de teleportare ori deplasare clasica.

Niste BORGI androidizati, adica niste NICIENI robotizati dusi la extrem, ar fi fost OK de asemenea.

ANDROMEDA chiar cu lipsurile ei este un film care depaseste in tehnologie chiar si Star Trek-ul.
Sapiens Invictus
cyber
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Anterior

Înapoi la Andromeda