Jadzia scrie:Mai degraba am impresia ca cineva a inlocuit sistemul de operare cu MS-DOS

Lasher scrie:Jadzia scrie:Mai degraba am impresia ca cineva a inlocuit sistemul de operare cu MS-DOS
Mai degraba Windows ME

Jadzia scrie:WTF? CE E ASTA ''SALVATI DE CLOPOTEL IN SPATIU?''
O gasca de adolescenti carora le tropaie hormonii ,ajung sa salveze Federatia.
Unde sunt Jim si Spock si cine sunt extraterestrii care le-au luat lucul?![]()
Au distrus pl.Vulcan!!!!!!!!!!!!ARGHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!
Those bastards!They killed Amanda .Plus maj.vulcanienilor.Acum nu doar ca recicleaza ST ,dar trebuie sa recicleze si Star Wars?Si macar de Alderaan nu-mi pasa ,pt. atunci cand e distrusa nu stiu practic nimic despre ea.Dar Vulcan si vulcanienii erau preferatii mei.
De ce n-au distrus Andoria ,de preferinta in timpul lui Archer ,de preferinta cand Shran e in permisie la suprafata?????? DE ce ,de ce ,DE CEEEEEEEEEEEEEEEEEE??????????????????
Reboot?
Mai degraba am impresia ca cineva a inlocuit sistemul de operare cu MS-DOS;DESI TEORETIC AR TREBUI SA FIE INVERS.
ST e despre lumina ,speranta ,dreptul la a doua sansa ,stiinta ,prietenie ,toleranta .Credeam ca redescoperisera formula in ultimul sezon din ''Enterprise'' ,dar aparent au pierdut-o iar.
Daca vreau mizerie si suferinta ma uit la stirile de la ora 5.![]()
Sper doar ca in timp relatia dintre Kirk si Spock sa devina la fel ca cea din TOS.Shatner nu a ridicat bara f. sus ,dar ma tem ca acest Spock nu va ajunge niciodata din urma originalul.
Parerile sunt personale.
Eu as fi ppreferat un film situat in era lui Picard ,chiar daca fara acesta.
Sunt f suparata pt. ca in incarnarile trecute ,macar se prefaceau ca le pasa de stiinta .Cine a fost consultantul lor st.ar trebui sa fie rosu ,ca materia rosie ,la fata .
Macar in filmul asta au fost ceva baieti frumosi semidezbracati,meritam si noi fanele ceva ,dupa ce ani de-a randul voi aveati balcoanele lui Troy ,Seven si T'Pol iar noi aveam suncile lui Kirk ,chelia lui Jean-Luc si mutra de om al cavernelor a lui ''Imzadi''.

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 0 vizitatori