Jadzia scrie:Lasher scrie:Intradevar, frica nejustificata este o calitateNOT
Asa deci faptul ca se poate muri ,ca poti ramane zeci de ani prins in transportor,ca poti deveni psihotic etc. nu sunt motive de ingrijorare. Ca sa nu mai vorbesc de problemele filozofice pe care le ridica dezasamblarea particula elementara cu particula elementara a unui individ.
Cred ca problemele le au ceilalti pt. accepta orbeste sceasta tehnologie .

Jadzia scrie:Reptilieni inteligenti ,constienti de sine .Creierul uman consuma prea multa energie ,un poikiloterm nu poate sa intretina un creier inteligent .
Insecte mari cat un om .S-ar sufoca datorita ineficientei difuziei gazelor respiratorii la aceasta dimensiune.De asemenea s-ar deplasa foarte greu ,daca s-ar putea macar deplasa.

Jadzia scrie:Gramada de entitati omnipotente ,sau macar hiperpotente care populeaza spatiul .
Faptul ca isi cam bat joc de stiinta iarasi nu-mi place ,serialul da mai mult impresia de univers paralel decat de viitor al universului nostru.

Raith Krace scrie:Adica ceva de genul?

zodiak scrie:Ar castiga probabil droizii din SW cu toate ca sunt prezentati sub nivelul realitatii concrete.

Raith Krace scrie:cred ca intre baddies lupta adevarata s-ar da intre Ori si Borgi. Desi ar fi interesant un Ori asimilat de borgi, probabil ar deveni extrem de puternici.
[ Post made via Mobile Device ]

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori