Star Trek 2009 Movie

Star Trek 2009 Movie

Mesajde jkno » Vin Mai 08, 2009 10:49 pm

Nu este nici un topic despre marea revelatie a anului 2009? L-a vazut cineva? Merita?
Collecting has the permanence of herpes, it mutates but doesn't go away
Crap
Deviant
Imagine
jkno
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Sponsor

Re: Star Trek 2009 Movie

Mesajde Ionut cel Intelept » Sâm Mai 09, 2009 9:30 pm

Azi l-am vazut. Ce pot spune? Poveste credibila, efecte speciale superbe, culoare multa, mult umor, coloana sonora buna, Leonard Lemoy si un Karl Urban care il imita al naibii de bine pe DeForest Kelley. Eu zic ca merita.
Ionut cel Intelept
Fan Science Fiction
Fan Science Fiction

Mesajde jkno » Sâm Mai 09, 2009 10:22 pm

Voi merge sa-l vad si eu. Cand se vor gandi cei de la rahatul de cinematograf aradean sa il aduca... :lsbr
Crap
Deviant
Imagine
jkno
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Mesajde Q » Lun Mai 11, 2009 3:49 pm

Nu pot sa zic nimik de film ca fac spoilere insa un singur lucru pot spune
RESTART
Q
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Mesajde jkno » Lun Mai 11, 2009 5:23 pm

Am citit deja scenariul intregului film (urmeaza sa-l si vad) si se pare ca au imaginatie. Ceea ce nu e rau.
Crap
Deviant
Imagine
jkno
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Mesajde Jadzia » Mie Dec 02, 2009 10:31 pm

WTF? CE E ASTA ''SALVATI DE CLOPOTEL IN SPATIU?''
O gasca de adolescenti carora le tropaie hormonii ,ajung sa salveze Federatia.
Unde sunt Jim si Spock si cine sunt extraterestrii care le-au luat lucul? :cry:
Au distrus pl.Vulcan!!!!!!!!!!!!ARGHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!
Those bastards!They killed Amanda .Plus maj.vulcanienilor.Acum nu doar ca recicleaza ST ,dar trebuie sa recicleze si Star Wars?Si macar de Alderaan nu-mi pasa ,pt. atunci cand e distrusa nu stiu practic nimic despre ea.Dar Vulcan si vulcanienii erau preferatii mei.
De ce n-au distrus Andoria ,de preferinta in timpul lui Archer ,de preferinta cand Shran e in permisie la suprafata?????? DE ce ,de ce ,DE CEEEEEEEEEEEEEEEEEE??????????????????
Reboot?
Mai degraba am impresia ca cineva a inlocuit sistemul de operare cu MS-DOS;DESI TEORETIC AR TREBUI SA FIE INVERS.
ST e despre lumina ,speranta ,dreptul la a doua sansa ,stiinta ,prietenie ,toleranta .Credeam ca redescoperisera formula in ultimul sezon din ''Enterprise'' ,dar aparent au pierdut-o iar.
Daca vreau mizerie si suferinta ma uit la stirile de la ora 5. :nottalk:
Sper doar ca in timp relatia dintre Kirk si Spock sa devina la fel ca cea din TOS.Shatner nu a ridicat bara f. sus ,dar ma tem ca acest Spock nu va ajunge niciodata din urma originalul.
Parerile sunt personale.
Eu as fi ppreferat un film situat in era lui Picard ,chiar daca fara acesta.
Sunt f suparata pt. ca in incarnarile trecute ,macar se prefaceau ca le pasa de stiinta .Cine a fost consultantul lor st.ar trebui sa fie rosu ,ca materia rosie ,la fata .
Macar in filmul asta au fost ceva baieti frumosi semidezbracati,meritam si noi fanele ceva ,dupa ce ani de-a randul voi aveati balcoanele lui Troy ,Seven si T'Pol iar noi aveam suncile lui Kirk ,chelia lui Jean-Luc si mutra de om al cavernelor a lui ''Imzadi''. ;-)
POST TENEBRAS SPERO LUCEM.
Jadzia
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Mesajde Lasher » Lun Dec 07, 2009 7:26 pm

Jadzia scrie:Mai degraba am impresia ca cineva a inlocuit sistemul de operare cu MS-DOS

Mai degraba Windows ME :P
Chance is irrelevant. We will succed.
Lasher
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Mesajde Jadzia » Dum Dec 13, 2009 2:25 am

Lasher scrie:
Jadzia scrie:Mai degraba am impresia ca cineva a inlocuit sistemul de operare cu MS-DOS

Mai degraba Windows ME :P

Sau VISTA. :twisted:
POST TENEBRAS SPERO LUCEM.
Jadzia
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Mesajde cyber » Mie Dec 30, 2009 11:05 pm

Jadzia scrie:WTF? CE E ASTA ''SALVATI DE CLOPOTEL IN SPATIU?''
O gasca de adolescenti carora le tropaie hormonii ,ajung sa salveze Federatia.
Unde sunt Jim si Spock si cine sunt extraterestrii care le-au luat lucul? :cry:
Au distrus pl.Vulcan!!!!!!!!!!!!ARGHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!
Those bastards!They killed Amanda .Plus maj.vulcanienilor.Acum nu doar ca recicleaza ST ,dar trebuie sa recicleze si Star Wars?Si macar de Alderaan nu-mi pasa ,pt. atunci cand e distrusa nu stiu practic nimic despre ea.Dar Vulcan si vulcanienii erau preferatii mei.
De ce n-au distrus Andoria ,de preferinta in timpul lui Archer ,de preferinta cand Shran e in permisie la suprafata?????? DE ce ,de ce ,DE CEEEEEEEEEEEEEEEEEE??????????????????
Reboot?
Mai degraba am impresia ca cineva a inlocuit sistemul de operare cu MS-DOS;DESI TEORETIC AR TREBUI SA FIE INVERS.
ST e despre lumina ,speranta ,dreptul la a doua sansa ,stiinta ,prietenie ,toleranta .Credeam ca redescoperisera formula in ultimul sezon din ''Enterprise'' ,dar aparent au pierdut-o iar.
Daca vreau mizerie si suferinta ma uit la stirile de la ora 5. :nottalk:
Sper doar ca in timp relatia dintre Kirk si Spock sa devina la fel ca cea din TOS.Shatner nu a ridicat bara f. sus ,dar ma tem ca acest Spock nu va ajunge niciodata din urma originalul.
Parerile sunt personale.
Eu as fi ppreferat un film situat in era lui Picard ,chiar daca fara acesta.
Sunt f suparata pt. ca in incarnarile trecute ,macar se prefaceau ca le pasa de stiinta .Cine a fost consultantul lor st.ar trebui sa fie rosu ,ca materia rosie ,la fata .
Macar in filmul asta au fost ceva baieti frumosi semidezbracati,meritam si noi fanele ceva ,dupa ce ani de-a randul voi aveati balcoanele lui Troy ,Seven si T'Pol iar noi aveam suncile lui Kirk ,chelia lui Jean-Luc si mutra de om al cavernelor a lui ''Imzadi''. ;-)

I-am vazut doar inceputul, DAR:

-nu-mi place ca o tot poarta pe aia de naste pe nava, ba pe naveta, totul sare in aer, dar nu mai inteleg ce e razboi, sfarsitul lumii, ori salon de nasteri.

-apoi pustii aia arunca nava lor in aia de-i SHADOWS din Babilon 5, ori Mania lui Ahile din Andromeda, ca mai mult nu-i duce capul.

Astept sa vad filmul tot dar parca cam slabut inceput, cam putini alieni, pijamale demodate, copilul Anakin se joaca cu p-ta in nisip ca sa ajunga Jedi, copii vulcanieni se telepatizeaza, iar oamenii mari sunt prostii.

Ma asteptam la ceva mai bun, sa corecteze greselile din celelalte seriale ST: capitana Ceausescu elena cu coc din Voyager, in crizele menopauzei, bucatarul-maimuta cu selatrele culese de pe n-spe planete cuplat cu frumoasa prostuta Kes, ... si astia o mierlesc pt. o gravida si ajung de rasul universului in fundu' gol pe planeta papuasilor. :rollflor:

DS-9 parea OK daca nu umblau atata dupa plangaciosii bajorani de religie cominternista si dupa LICHIORUL de ODO care locuia intr-o galeata murdara si fara mop, chit ca Terminator-2 se lichefia mai rar si nu se hodinea in valingu' lu' peste prajit.

ST NG, daca nu era Picardu' ce zbura prin stele desi warp avea dar un implant de par BA, ori macar o peruca imprumutata de la Voltaire ... :rollflor:
Mai venea betazoida faina da' cand le facea psihanaliza le strica tot libidoul oamenilor, mai ceva ca Maica tereza, ori maica-sa perversa la 300 de ani si ceva iti provoca greturi...

La Forge nu a gasit niste lentile de contact HI_tech in sec. 25, care sa inlocuiasca magaoaia de pe ochi, vizoru' lu' peste.

il avem pe Wolf care parea un fel de Forest Gamp uneori, apoi pe Data varuit si insensibil, vai doamne. :-S

Ar fi fost super bine un cpt. pe Riker, un secund pe Deana Troi ne-psiholog si ne-telepat, un Data ne-cretin si care-si face treaba.
Picard mergea in locul mecanicului O'Brian.
Sapiens Invictus
cyber
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Înapoi la Star Trek