Deci, cum vedeti voi primul contact cu Cardassieni, si conflictul aferent acestuia?

Fan-Vader scrie:sper ca va placut

Lasher scrie:Fan-Vader scrie:sper ca va placut
Not really ...
era pur si simplu o caterinca la adresa serialului... nici nu trebuia sa va placa...
Lasher scrie:Fan-Vader scrie:sper ca va placut
Not really ...
...mofos 

MandaloreOrdo93 scrie:LoL star Trek fans lack the sense of humor...mofos

sincer romanii nu mai au nici o sansa de reabilitare... in afara de a arunca cu rahat la altceva sincer nu se pricep

Fan-Vader scrie:eu il vad mereu in timp ce dorm... visez cum picard se bate cu cardasienii... pana acestia lovesc reactorul antimaterie iar aceasta (n.r. Antimateria) se scurge pe jos... apoi niste red shirts vin cu mopurile lor trifazice ca sa curete pe jos... intre timp Picard il apeleaza pe capitanu cardasian (anonim, nimeni nu stie cine e) si ii spune ca daca nu il ajuta sa faca curat ii rapeste fiica si nevasta si ii duce in alta dimensiune unde toti oamenii au ca sclave sexuale pe clonele ficai si a nevestei lui... evident cardasianu se enerveaza si tinteste toate phazerele asupra nacelelor de pe Enterprize... TOTI MOR ARZAND IN FLACARI... (nu stiu cum supravietuiesc flacarile in vidul spatiului dar eu asta visez...)... THE END sper ca va placut![]()
![]()
vader te-ai intrecut pe tine insuti

Trill scrie:Cred ca cardassienii au avut initiativa de a contacta celelalte factiuni. Cultura lor parca era veche de mii de ani. In DS9 se zice ca aveau warp travel pe cand oamenii navigau in corabii de lemn. (sau era vorba de Bajorans... oricum, tot pe-acolo)

Raith Krace scrie:Nu toate rasele sunt la fel de evoluate. Unele sunt cu mult mai vechi decat umanitatea si e normal sa fie mai avansate si e la fel de normal sa-si faca imperii sa se lupte intre ele sa se omoare ntre ele pana ce dispar complet.

Raith Krace scrie:Da, in Star Trek The Final Frontier au ajuns in centrul galaxiei.. nu degeaba e si ce mai prost film ST. N-au gasit mare lucru si apoi l-au distrus.

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori