Salutari tuturor! Mi s-a recomandat acest forum ca un loc bun unde pot cunoaste fani inraiti a tot ceea ce inseamna SF si colectii de jucarii/obiecte de colectie.
..Ahem, si acuma sa ajung la introducere. Ma numesc Florea Adrian, sunt din Cluj, am 21 de ani (imediat 22) si sunt pasionat LEGO de aproximativ doi ani. Tocmai am terminat facultatea, sectia design. Doresc sa atrag atentie asupra jucariilor LEGO, pe care precis le cunoasteti majoritatea, si asupra comunitatii de LEGO, sau mai bine spus, a lipsei comunitatii in Romania.
Dupa cum am spus, de doi ani a revenit dragostea pentru lego. De pe la varsta de 16 ani mi-am pierdut interesul, dar a revenit, si am inceput sa fiu activ pe forumuri internationale unde se aduna fani LEGO de peste tot. Prima mea aparitie pe siteul FBTB (site de LEGO Star Wars) unde la un concurs am luat locul trei cu acest V-wing, construit la momentul respectiv dintr-o colectie foarte limitata. (Aici este si premiul castigat).
De atunci am construit intr-una, si acum o luna am ajuns ambasador pentru LEGO, ceea ce inseamna ca sunt reprezentatul lego, care comunica intre comunitate si firma Lego. In vara aceasta ma voi interesa de un loc de munca la ei, proiectand seturi lego ar fi ideal pentru mine. ...dar destul despre mine.
In ultima vreme am devenit foarte interesat in intemeierea unei comunitati LEGO in Romania, din pacate nu am reusit sa dau decat de vre-o 14 fani lego din tara. Si aceia sunt rar activi. Asa ca am decis sa apelez la comunitatea de fani SW din Romania, stiind cat de mult au intrat cei de la LEGO in universul Star Wars. Fie ca colectionati seturi SW Lego, Lego SF ... sau orice Lego, vreau sa va invit sa punem bazele acestei comunitati. Acesta este micul forum pe care l-am pus la dispozitia faniilor lego : Romanian Lego User's Group ...Pentru cei care sunteti interesati sau chiar entuziasmati sa contribuiti, va rog sa va inscrieti, sau sa postati sugestii si raspunsuri aici.
Daca aveti nevoie de un mic imbold, aici este galeria mea unde postez creatiile mele. Pe la sfarsit puteti vedea si unele inspirate din Star-Wars. Mai am si o nava ugly, care precis stiti ca este un amestec intre doua nave cunoscute, exemple canon ar fi X-tie, sau y-wing amestacat cu tie fighter. Inventia mea este N-1 (naboo fighter) amestecat cu TIE-drone , numit Natai
Multumesc pentru rabdare.
-Adrian

you sanava.....
nu ma pasioneaza deoarece mi se pare ca e un hobby pt copii...acu iarta-ma nu vreau sa-ti stric visul...fiecare are parerea lui si fiecare are hobby-urile lui,preferinte etc.