LEGO

Despre obiecte, creatii personale din lumea SF.

LEGO

Mesajde AdrianFlorea » Lun Iun 30, 2008 9:50 pm

Salutari tuturor! Mi s-a recomandat acest forum ca un loc bun unde pot cunoaste fani inraiti a tot ceea ce inseamna SF si colectii de jucarii/obiecte de colectie.

..Ahem, si acuma sa ajung la introducere. Ma numesc Florea Adrian, sunt din Cluj, am 21 de ani (imediat 22) si sunt pasionat LEGO de aproximativ doi ani. Tocmai am terminat facultatea, sectia design. Doresc sa atrag atentie asupra jucariilor LEGO, pe care precis le cunoasteti majoritatea, si asupra comunitatii de LEGO, sau mai bine spus, a lipsei comunitatii in Romania.

Dupa cum am spus, de doi ani a revenit dragostea pentru lego. De pe la varsta de 16 ani mi-am pierdut interesul, dar a revenit, si am inceput sa fiu activ pe forumuri internationale unde se aduna fani LEGO de peste tot. Prima mea aparitie pe siteul FBTB (site de LEGO Star Wars) unde la un concurs am luat locul trei cu acest V-wing, construit la momentul respectiv dintr-o colectie foarte limitata. (Aici este si premiul castigat).

De atunci am construit intr-una, si acum o luna am ajuns ambasador pentru LEGO, ceea ce inseamna ca sunt reprezentatul lego, care comunica intre comunitate si firma Lego. In vara aceasta ma voi interesa de un loc de munca la ei, proiectand seturi lego ar fi ideal pentru mine. ...dar destul despre mine.

In ultima vreme am devenit foarte interesat in intemeierea unei comunitati LEGO in Romania, din pacate nu am reusit sa dau decat de vre-o 14 fani lego din tara. Si aceia sunt rar activi. Asa ca am decis sa apelez la comunitatea de fani SW din Romania, stiind cat de mult au intrat cei de la LEGO in universul Star Wars. Fie ca colectionati seturi SW Lego, Lego SF ... sau orice Lego, vreau sa va invit sa punem bazele acestei comunitati. Acesta este micul forum pe care l-am pus la dispozitia faniilor lego : Romanian Lego User's Group ...Pentru cei care sunteti interesati sau chiar entuziasmati sa contribuiti, va rog sa va inscrieti, sau sa postati sugestii si raspunsuri aici.

Daca aveti nevoie de un mic imbold, aici este galeria mea unde postez creatiile mele. Pe la sfarsit puteti vedea si unele inspirate din Star-Wars. Mai am si o nava ugly, care precis stiti ca este un amestec intre doua nave cunoscute, exemple canon ar fi X-tie, sau y-wing amestacat cu tie fighter. Inventia mea este N-1 (naboo fighter) amestecat cu TIE-drone , numit Natai

Multumesc pentru rabdare.

-Adrian
AdrianFlorea
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Sponsor

Re: LEGO

Mesajde jkno » Mie Iul 02, 2008 9:46 am

Interesant! Si felicitari pentru activitatea ta. Din pacate in Romania cca jumatate din veniturile lunare merg pe mancare. Multi dintre romani nu sunt inca pregatiti sa mearga mai departe de stomac.
Collecting has the permanence of herpes, it mutates but doesn't go away
Crap
Deviant
Imagine
jkno
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Mesajde Raith Krace » Vin Iul 04, 2008 4:50 pm

Si daca jungi sa castigi bani destui inseamnba ca esti la particular.. adica atunci cand pleci acasa esti prea obosit pentru a face altceva decat dormi.
You were the chosen one you were supposed to defeat the Sith, not join them!
Raith Krace
Grand Master of the Jedi Order
Grand Master of the Jedi Order

Mesajde Harper_16 » Mar Iul 15, 2008 8:08 pm

Are dreptate Raith .
In alta ordine de idei i'm pretty handy with LEGOs, o sa postez cate ceva din ce am construit de-a lungul anilor lol.
*Dupa ce iau si eu o camera digitala decenta*
Out of desperation courage is born
Harper_16
Cavaler Jedi
Cavaler Jedi

Mesajde AdrianFlorea » Lun Iul 28, 2008 11:32 pm

Personal, nu pot spune ca depinde asa de mult de situatia financiara. De la o cutie de pantofi plina de lego, pe care o aveam din copilarie, la o colectie mare nu este un pas prea mare. Lego second hand se gaseste relativ usor daca stii unde sa cauti. Eu am cumparat colectia unui tanar care si-a dat seama ca lego nu mai este cool si a inceput sa fie interesat doar in cluburi si energizante (combinate). ..si cu timpul, si cu premii castigate colectia a crescut. Un lucru recunosc, singura resursa care nu este niciodata destula este timpul.

Harper: Ma bucur sa te aud optimist. Abia astept sa vad ce ne areti.
AdrianFlorea
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Mesajde yoda_27 » Mar Iul 29, 2008 12:53 am

super faine machetele...si le pastrezi sau faci poze la machete apoi le dezasamblezi?
-To be, or to be not. The question, that is. Hmmmmmm.
-What expect you from someone 900 years old? English perfect???
yoda_27
Sith Apprentice
Sith Apprentice

Mesajde Fan-Vader » Mar Iul 29, 2008 12:57 am

sincer... nu vreau sa iti tai avantul... de fapt nu am cum ca probabil ai auzit chestia asta de inca 100000000 de ori.... SA TE JOCI CU LEGO... ESTE PENIBIL LA VARSTA TA... ok in afara de asta sunt sigur ca esti un tip in regula si daca te-am jignit cu ceva... imi pare rau... astia mai vechi sunt invatati deja cu mine... :)
Run, for when I, the wielder of the banhammer decend on the forum...THE HEAVENS SHALL TREMBLE!!
Fan-Vader
Lord Sith
Lord Sith

Mesajde Master Qui-GonJinn » Mar Iul 29, 2008 1:00 am

you just ruined my dream of having a lego wonderland :| you sanava..... :| acu sincer mi se pare penibil sa ma joc cu lego la varsta mea :lol: nu ma pasioneaza deoarece mi se pare ca e un hobby pt copii...acu iarta-ma nu vreau sa-ti stric visul...fiecare are parerea lui si fiecare are hobby-urile lui,preferinte etc. :P
Close your eyes. Lie to yourself. Live in blissful ignorance.. It is a smarter way to exist if you want to be weak your whole life.
Master Qui-GonJinn
Dark Lord of the Sith
Dark Lord of the Sith

Localitate: Where there is no light. Only darkness. The gloomy world.

Mesajde yoda_27 » Mar Iul 29, 2008 1:02 am

da sa le ai cateva de colectie ar fi fain...
yoda_27
Sith Apprentice
Sith Apprentice

Mesajde AdrianFlorea » Mar Iul 29, 2008 9:07 am

Master Qui-gon & Fan Vader: Nu m-am suparat deloc. Doar ma mir ca vi se pare asa ceva penibil, tinand cont ca suntem toti pe un forum StarWars. Din propria experienta, nimeni nu mi-a spus vreodata ca lego ar fi un hobby penibil pentru varsta mea, sau pentru orice varsta. Poate oamenii sunt mai deschisi la minte aici prin ardeal, iar daca locationurile voastre defapt se afla pe aceste meleaguri, atunci myth busted ;) . Ok, sa incercam sa evitam transformarea threadului intr-o batalie de care e mai dork.

Yoda_27: le cam distrug dupa ce fac poze, unele supravietuiesc cateva luni.
AdrianFlorea
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Mesajde Master Qui-GonJinn » Mar Iul 29, 2008 9:11 am

dude chill :P chiar nu ma deranjeaza ca ai acest hobby,eu am zis in numele meu cum mi s-ar parea sa am acest hobby.

fiecare are preferintele lui si hobby-urile lui :P
Close your eyes. Lie to yourself. Live in blissful ignorance.. It is a smarter way to exist if you want to be weak your whole life.
Master Qui-GonJinn
Dark Lord of the Sith
Dark Lord of the Sith

Localitate: Where there is no light. Only darkness. The gloomy world.

Mesajde Fan-Vader » Mar Iul 29, 2008 2:55 pm

stai chill ca si mie imi zic oamenii ca sunt penibil ca ma uit la niste oameni care se bat cu neoane si asta nu m-a facut pana acum sa renunt la star wars... :)
Run, for when I, the wielder of the banhammer decend on the forum...THE HEAVENS SHALL TREMBLE!!
Fan-Vader
Lord Sith
Lord Sith

Mesajde yoda_27 » Mar Iul 29, 2008 2:58 pm

SW ii o cultura,nu mai sunt doar niste filme...
yoda_27
Sith Apprentice
Sith Apprentice

Mesajde legoman1272 » Joi Sep 08, 2011 9:00 pm

bravo!traiasca lego!
legoman1272
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Înapoi la SF Memorabilia & Collectibles