Rasele din Stargate

Rasele din Stargate

Mesajde The One » Mar Iul 04, 2006 6:43 pm

no topic about SG, this is not good, not good at all :sigh:

propun ca subiect de discutie speciile extraterestre din universul SG

Bad Guys:

Goa'ulzii: niste fiinte gen sarpe, care pot trai in simbioza cu alte fiinte inteligente (doar Tok'ra au adoptat aceasta posibilitate) sau pot acapar cu totul constiinta celui *infectat*
totusi cel ce se afla in simbioza cu un Goa'uld are o viata apropare fara de boala, iar ranile sunt vindecate rapid

Jaffa: sclavi ai Goa'ulzilor atrenati sa fie lupatori, au un fel de marsupiu in care se dezvolta Goa'ulzii care nu au ajuns la maturitate; poseda o sanatate de fier datorita simbiotului

Anubis: the ultimate Goa'uld (part accended, part not) are cunostinte despre tehnologia ancient: destroied at the end of seazon 8

Replicators: nasty little spider-like creatures: created by an Android because she was feeling lonely (poor android, not) dar a pierdut controlul asupra lor. Doresc doar sa se multiplice, de aceea cauta materie prima (naquadah - sau un izotop al acestuia parca) - sunt distrusi in sezonul 8

Ori: fiinte inaltate (ca si ancient ones), cred ca, deoarece sunt inaltate, trebuiesc priviti ca zei, si cine nu ii venereaza trebuie eliminati
Preotii Ori: Oameni care au puteri supranaturale date de catre Ori

Good Guys:

Asguard: the little grey men, had trouble with the replicators, ii puneau la respect pe Goa'ulzi (pana a aparut Anubis), nu prea vor sa se bage in cultura planetelor putin evoluate tehnologic

Ancients: prima evolutie a omului, acum s-au inaltat si nu vor sa se implice in nivelurile inferioare ale inaltarii

mai sunt multe de spup despre aceste rase, mai sunt si unele pe care nu le-am inclus aici (nu mi le aduc aminte acuma) asa ca va rog completati si discutati depsre ele :D
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. Albert Einstein
Imagine
The One
Fan Andromeda
Fan Andromeda

Sponsor

Mesajde Raith Krace » Mie Iul 05, 2006 11:06 pm

Ancients? Aia care au facut Stargate-urile? Aia erau un fel de oameni? Am crezut ca sunt cu totul altceva.. ceva similar cu Asgarzii.
Raith Krace
Grand Master of the Jedi Order

Mesajde The One » Vin Iul 07, 2006 6:19 pm

nu, nu ca ancients, oameni, oameni, ei sunt prima evolutie a oamenilor, iar noi a doua :D
daca ai vazut intr-un ep din sez 6 cand gasesc un ancient (o ancient) la polu' sud (parca acolo, nu :? ) iar mai apoi in SGA cand gasesc nava aia Ancient :D
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. Albert Einstein
Imagine
The One
Fan Andromeda
Fan Andromeda

Mesajde Raith Krace » Sâm Iul 08, 2006 9:45 pm

Atlantis gaseste o nava ancient? Hmm... trebuie sa vad seria Atlantis ca o am pe calculator, dar nu am apucat sa vad decat cateva episoade.
You were the chosen one you were supposed to defeat the Sith, not join them!
Raith Krace

Mesajde MistyQue » Mie Iul 26, 2006 1:35 am

hmm... gotta get me the whole series...
cred ok stiti deja :D for ever in love with Seamus Harper ^_^
MistyQue
Fan Andromeda
Fan Andromeda

Mesajde Redrake » Mar Oct 03, 2006 10:26 am

Alte rase:
Nox - iluzionisti si pacifisti pana la extrem
Furlings - mentionati de Asgard, dar fara alte amanunte (poate cu exceptia episodului 200 :rollflor: )
Aschen - una din rasele care ar fi putut fi un aliat serios impotriva Gua'uld, daca nu ar fi avut propria lor agenda.
Imagine
Surrender or be squished!
Redrake
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Mesajde Raith Krace » Mie Oct 11, 2006 9:49 pm

De nox stiam.. de restul nu prea.. mai nimic. Ma intereseaza creatorii portilor mai mult.
Raith Krace

Mesajde Redrake » Joi Oct 12, 2006 12:12 am

Adica Ancients (Strabunii in traducerea stupida a celor de la TVR) sau Alterans cum sunt cunoscuti in Stargate: Atlantis. Ca sa afli ceva important despre ei trebuie sa pui cap la cap toate episoadele in care sunt mentionati. Stiu ca multa confuzie in ce-i priveste. Se pare ca erau o civilizatie premergatoare celei actuale pe Pamant, care a explorat Galaxia, au construit sistemul de porti iar apoi s-au mutat in Galaxia Pegasus, unde au luat contact cu Wraith. Dupa ce au cam pierdut lupta acolo, au revenit in Galaxia noastra unde au format un consiliu impreuna cu rasele mai tinere, Asgard, Nox si Furlings. A urmat ascensiunea moment in care a avut loc diviziunea lor, unii devenind Ori. Iar aici povestea devine nebuloasa, pentru ca aflam din SG1, ca Ori habar nu aveau de existenta galaxiei noastre. Cum puteau sa nu stie daca ei fusesera in ea? :-x
Imagine
Redrake
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Mesajde The Fan » Vin Oct 13, 2006 11:41 am

Nu e chiar asa

Alteranii nu erau originari din galaxia noastra. Erau in trecere, si s-au stabilit si aici (Ori era fractiunea mai religioasa a lor, care a mers mai departe in galaxia urmatoare :) )

Ori credeau ca Stramosii au disparut din aceasta galaxie, iar cand Jackson si Vala au ajuns la ei, si-au dat seama ca nu e chiar asa
http://www.fanclubsf.net - Stiri Science Fiction, Horror, Fantasy
http://www.itxpert.info - Expertul tau in tehnologia informatiei!
Imagine
The Fan
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Mesajde The One » Sâm Oct 14, 2006 9:43 pm

cum sta treaba cu ancients astia:
eu evoluat in alta galaxie, la un moment dat a aparut o schisma religioasa, si au ajuns sa fie Ancients si Ori
Ancients au fugit in galaxia noastra, unde au format legaturi cu celelalte rase mentionate mai sus
la un moment dat s-au dus mai departe in Galaxia Pegasus (mai tineti minte ce le-a spus Thor, cum ca au plecat din gaaxia asta? deci Asgarzii shtiau de Ancients inainte ca acestia sa se intoarca), i-au creat pe Wraith si pe Naniti, si au luat-o pe coaja (so to speak) asa ca cei care au mai ramas in viata s-au intors pe Pamant, unde ori au murit, ori au evoluat (cam asta am inteles eu din cele 9 1/2 sezoane de SG-1 si 2 1/2 sezoane de Atlantis) :D
Imagine
The One
Fan Andromeda
Fan Andromeda

Mesajde Redrake » Dum Oct 15, 2006 1:09 am

Ba eu am inteles ca ei au evoluat pe Pamant. Era un episod din seria 5 in care descopereau o antica inghetata in Antarctica. In ala explicau ca anticii au plecat de pe Pamant intr-o alta galaxie.
Imagine
Redrake
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Mesajde MistyQue » Lun Oct 16, 2006 10:39 am

eh trebuiau sa se conserve cumva fara tehnologie :P :lol:
cred ok stiti deja :D for ever in love with Seamus Harper ^_^
MistyQue
Fan Andromeda
Fan Andromeda

Mesajde Raith Krace » Lun Oct 16, 2006 9:53 pm

OK.. nu am priceput nimic... Pana nu vad serialul in totalitate degeaba...
Raith Krace

Mesajde Redrake » Lun Oct 16, 2006 11:56 pm

Chiar daca il vezi in totalitate tot ramai confuz pentru chiar scenaristii au facut cateva gafe, iar povestea ramane neclara in unele privinte.
Imagine
Redrake
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Mesajde Darth Kados » Mar Dec 26, 2006 9:44 pm

Eu sunt nelamurit in privinta a Ori aia... ce credinta doreau ei sa raspandeasca? (Origin) ? :?
Imagine
Fir-ar al naibii ! Alina e celebra.
Darth Kados
Sith Apprentice
Sith Apprentice

Mesajde Darth Cyeen » Vin Dec 29, 2006 3:50 am

Asteptati sa vad si eu serialu mai oameni buni si vin si eu cu comenturi! :lol: Deocamdata is la season 3
"I should regulate human affairs precisely because I lack all ambition, whereas human beings are prey to it. Their history is a succession of innane squables each one comming closer to total destruction"
Darth Cyeen
Dark Lord of the Sith
Dark Lord of the Sith

Mesajde Gorgonzola » Dum Dec 31, 2006 6:25 am

Nu trebuia sa-i aduca pe NOX in sezonul I si sa uite de ei. Nox trebuie sa-i infrunte pe Ori in ultimul sezon. La fel si Furlings, trebuie sa apara.
Sa nu arate ca teddy beards agresivi ca ne suparam.
Gorgonzola
Fan Star Wars
Fan Star Wars

:-)

Mesajde Revan32 » Mie Mai 09, 2007 3:27 pm

ar trebui sa scrieti si despre rasele care apar in Atlantis.
am gasit asa ceva: http://www.stargateromania.com
Revan32
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Următorul

Înapoi la Stargate