propun ca subiect de discutie speciile extraterestre din universul SG
Bad Guys:
Goa'ulzii: niste fiinte gen sarpe, care pot trai in simbioza cu alte fiinte inteligente (doar Tok'ra au adoptat aceasta posibilitate) sau pot acapar cu totul constiinta celui *infectat*
totusi cel ce se afla in simbioza cu un Goa'uld are o viata apropare fara de boala, iar ranile sunt vindecate rapid
Jaffa: sclavi ai Goa'ulzilor atrenati sa fie lupatori, au un fel de marsupiu in care se dezvolta Goa'ulzii care nu au ajuns la maturitate; poseda o sanatate de fier datorita simbiotului
Anubis: the ultimate Goa'uld (part accended, part not) are cunostinte despre tehnologia ancient: destroied at the end of seazon 8
Replicators: nasty little spider-like creatures: created by an Android because she was feeling lonely (poor android, not) dar a pierdut controlul asupra lor. Doresc doar sa se multiplice, de aceea cauta materie prima (naquadah - sau un izotop al acestuia parca) - sunt distrusi in sezonul 8
Ori: fiinte inaltate (ca si ancient ones), cred ca, deoarece sunt inaltate, trebuiesc priviti ca zei, si cine nu ii venereaza trebuie eliminati
Preotii Ori: Oameni care au puteri supranaturale date de catre Ori
Good Guys:
Asguard: the little grey men, had trouble with the replicators, ii puneau la respect pe Goa'ulzi (pana a aparut Anubis), nu prea vor sa se bage in cultura planetelor putin evoluate tehnologic
Ancients: prima evolutie a omului, acum s-au inaltat si nu vor sa se implice in nivelurile inferioare ale inaltarii
mai sunt multe de spup despre aceste rase, mai sunt si unele pe care nu le-am inclus aici (nu mi le aduc aminte acuma) asa ca va rog completati si discutati depsre ele

) iar mai apoi in SGA cand gasesc nava aia Ancient 
)

)