Jedi Outcast & Jedi Academy

Sa vorbim despre jocurile Star Wars, in particular.

Mesajde Sithlukas » Joi Mar 01, 2007 9:56 pm

In legatura cu cerintele noilor jocuri sunt de parere ca ne-au luat-o cam inainte in privinta cerintelor de sistem. O dovada graitoare e noul Force Unleashed. E bine totusi ca exista jocuri ca Jedi Academy la care se adauga constant noi modificari cum ar fi proiectul Knights of the Force( ce ar trebui sa fie lansat in martie). Dupa ce am trecut de cateva ori campania originala a jocului am inceput sa caut nou content( skinuri, mod-uri,harti). Fie ca e mai bun sau mai prost realizat acesta prelungeste viata seriei Jedi Knight.
"This neurotic pursuit of sanity is driving us all crazy"
Sithlukas
Padawan
Padawan

Sponsor

Jedi Academy Multiplayer

Mesajde 157zone » Joi Mai 24, 2007 11:59 am

Va salut, sunt fan SW si joc de ceva vreme jedi academy multiplayer. Stiati ca avem o comunitate de gameri cu competitii intre clanuri?
Eu fac parte dintr-un clan romanesc de jedi academy, numit ToAS (Temple of Ancient Spirit)
E total diferit modul multiplayer fata de cel singleplayer, sper sa intrati pe forumul acela daca sunteti interesati.
Va multumesc!
157zone
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Mesajde Jedi Bogdan » Joi Mai 24, 2007 7:53 pm

mai mult imi place jedi academy dar si outcast este bun
Even the Dark Side can fall
Jedi Bogdan
Cavaler Jedi
Cavaler Jedi

Mesajde Claude ICE-C » Vin Iun 01, 2007 1:05 am

oooo classics .... incep si imi aduc aminte de copilarie :)).... nice , tin minte cand m-am jucat Jedi Knight ... era un pod care ma stresa la culme :)) ....

Oricum imi pare rau ca acuma tot jocul e facut pe PC si ca nu se mai folosesc actori s.a ... parca parea mai realistic asa ... but anyway ... gaming live goes on indiferent daca e sucky sau nu
Viata poate fi privita din 2 parti : buna si rea insa dintre cele 2 parti , doar o parte reprezinta adevarata "fata" a vietii ...
Claude ICE-C
Starfleet Captain
Starfleet Captain

Mesajde Ra » Joi Iun 14, 2007 12:41 pm

nu stiu de ce ,dar cand ajung intr-un anumit loc din misiunea de pe Taspir III(in JA) tot imi apare o eroare...nu stiu ce cu "SawnServer"...am facut jocu' pana ici de vreo 10ori da mai departe nu merge... :cry: :cry: :cry:
"Some truths will ever remain mysterious for the slow-witted and the foolish; and we need not be afraid to tell them these truths, because it is quite certain that they will never understand them."
- Eliphas Levi
Ra
Padawan
Padawan

Mesajde unsilviu » Lun Iun 25, 2007 2:28 pm

Ra scrie:nu stiu de ce ,dar cand ajung intr-un anumit loc din misiunea de pe Taspir III(in JA) tot imi apare o eroare...nu stiu ce cu "SawnServer"...am facut jocu' pana ici de vreo 10ori da mai departe nu merge... :cry: :cry: :cry:

reinstaleaza! :party:
unsilviu
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Mesajde AleCs Skywalker » Lun Iun 25, 2007 2:32 pm

Ia-l de pe torrent :D sau de unde poti... Ideea este ca trebuie sa fie alte iso-uri / cd-uri.
Poate ca atunci iti va merge :)
Imagine
Fear is the path to the dark side, fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering
AleCs Skywalker
Padawan
Padawan

Mesajde DarthGalak » Mar Iul 03, 2007 6:32 pm

Mie imi place outcast nush dc da ii soper si JA ii fain da outcastu ma face nuj cum fericit cand aud de el :D :D :D :D :D
DarthGalak
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Mesajde Ra » Mie Iul 04, 2007 10:46 am

[quote="AleCs Skywalker"]Ia-l de pe torrent :D sau de unde poti... Ideea este ca trebuie sa fie alte iso-uri / cd-uri.
Poate ca atunci iti va merge :)[/quote]

Am rezolvat problema...nu am facut nik...am lasat asa si am tot incercat...merci oricum...
"Some truths will ever remain mysterious for the slow-witted and the foolish; and we need not be afraid to tell them these truths, because it is quite certain that they will never understand them."
- Eliphas Levi
Ra
Padawan
Padawan

Mesajde DarthGalak » Mie Iul 04, 2007 10:54 am

exista un patch la JA ?? dak da il vreau si io
Garfield : Lasagna is not a dish winbag its the food of the gods its whats for lunch
DarthGalak
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Mesajde AleCs Skywalker » Mie Iul 04, 2007 1:41 pm

Hmm , mie imi place mult JA, m-a mai invatat si Ra niste trickuri :lol: ... Nu am jucat Jedi Outcast... Cum e? :)
Imagine
Fear is the path to the dark side, fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering
AleCs Skywalker
Padawan
Padawan

Mesajde DarthGalak » Mie Iul 04, 2007 2:04 pm

ii fain ca ii o misiune totala cand esti cu luke pe ceva nava si vin o gramada de sith si cik ma bat io acolo nush ce si apare luke in fata si lam taiat in doua :rollflor: :rollflor: :rollflor: mision failed you killed luke skywalker da totusi ce ma intere pa mine dak moare ala ? :?
Garfield : Lasagna is not a dish winbag its the food of the gods its whats for lunch
DarthGalak
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Mesajde GeneralSenobi » Mar Iul 10, 2007 7:30 am

Eu cred ca si Jedi Outcast si Academy sunt dragute, dar cel mai mult imi place multiplayerul de la JA. Eu fac parte din clanul SotFK Soscieti of the Force Knights. Deocamdata nu e disponibil deoarece ceva s-a intamplat cu compu celui care are siteu.
The Force is what gives a Jedi his power. It's an energy field created by all living things. It surrounds us and penetrates us. It binds the Galaxy together.
GeneralSenobi
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Mesajde Ra » Mar Iul 10, 2007 9:09 am

E romanesc clanul?
- Eliphas Levi
Ra
Padawan
Padawan

Mesajde Yoda » Sâm Sep 08, 2007 5:42 pm

eu am jucat jedi outcast si e misto
Yoda
Padawan
Padawan

Mesajde Yoda » Sâm Sep 08, 2007 9:59 pm

pe mine ma enerve jedi academy ca ajungeam undeva si sareau jedi pe mine si ma omoreau :cry:
Yoda
Padawan
Padawan

Mesajde Jedi Bogdan » Sâm Sep 08, 2007 10:00 pm

1.nu scrie de doua ori una dupa alta astai spam tre sa scri un mesaj si sa astepti sa ti se raspunda
2.care e locul ala ca poate te pot eu ajuta
Even the Dark Side can fall
Jedi Bogdan
Cavaler Jedi
Cavaler Jedi

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Jocuri Star Wars