Jedi Outcast & Jedi Academy

Sa vorbim despre jocurile Star Wars, in particular.

Mesajde Tyvokka » Joi Oct 13, 2005 10:44 pm

Am jucat eu Dark Forces II. Parca asa se chema jocul. Un joc 3D cu grafica de doom2.
The Sith Code

Peace is a lie, there is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Tyvokka
Maestru Jedi
Maestru Jedi

Sponsor

Mesajde Darth Nihilus » Lun Oct 24, 2005 4:51 pm

mai eu prefer in academy toate posibilitatile din cauza "combo-urilor". Dar prefer 2 sabii: ori 2 rosii ori verde si albastru. CAt despre KotOR II akolo folosesc double-bladed alb (consular) simpla cyan (sentinel) doua sabii mov si albastra (guardian) sau 2 rosii (sith toate). Ce sa zic. Is pretentios si tin la imaginea mea :D In scimb vreau sa spu ca nu am fost de acord de la bun inceput cu culoarea portocalie. Nu imi place phase-ul sabii cum arata. Voi ce credeti?
The jedi code is a lie. It weakens you. The true Force lies in the strong emotions. Let your emotions run loose. Embrace the dark side and feel it's power flowing inside you.
Darth Nihilus
Sith Apprentice
Sith Apprentice

Localitate: Malachor V where so many lost lives echo within the force

Mesajde Raith Krace » Lun Oct 24, 2005 9:07 pm

Prea Sithii dupa mine acel protocaliu... Mai bine un mov... Eu nu stiu nici un combo... La mine tactica se bazeaza pe "dai in cap" Restul vine de la sine... :P
You were the chosen one you were supposed to defeat the Sith, not join them!
Raith Krace
Grand Master of the Jedi Order

Mesajde Darth Kados » Sâm Feb 11, 2006 1:22 pm

jkno scrie:imi place mai mult Jedi outcast din urmatoarele motive:

-Kyle Katarn
    -Bespin
    -poti conduce AT-ST
    -il intalnesti pe Lando
    -Nar Shaddaa

Nu e rau nici Jedi Academy iar unele harti de acol osunt chiar interesante: Hoth, Vjun, acel mormant Jedi.

Am jucat ambele jocuri ultima data cu cheats precum: setforceall 9 si e BESTIAL!!! Sau cheatul in care in Jedi Outcast te poti transforma in AT-ST (drive_ATST cred).

Cheaturile nu merg in JA pt ca nu mai poti juca misiunile lui Jaden in continuare. Insa daca salvezi fiecare misiune in parte poti juca una cate una.

De exemplu Mind Trick-ul face ca poti intra in pielea celui pe care-l ataci si-l poti face sa se arunce in gol sau sa-si ucida camarazii.

Nu recomand cheaturile decat unuia care a jucat cel putin o data jocul pe versiunea Jedi Knight fara a apela la ele. Dupa aia poti da si cheaturi ca deja cunosti jocul si meriti sa incerci si altceva.

jedi outcast l-am jucat pe Jedi Master si cred ok ai de omorat armate intregi pe planeta Kejim... un singur lucru m-a enervat odata: am facut un bind ok sa fac spawn la niste reborni si knd am apasat din greseala au aparut vreo 30 :)) am impuscat la ei ca nebunu noroc ok erau acrobaticii. Pe Nar Shadaa prima problema care am avut-o a fost sa omor pe cei doi rodieni de la intrare fara sa imi dau seama ca sunt acolo si toata lumea din bar a fugit! :D am avut nevoie sa fac spawn la niste jedi sa ii pot invinge pe toti...pe doomgiver am avut o problema incercand sa arunc o flota de stormtroopari in spatiu...am reusit. abia peste 3 ore...si asta numai din cauza unu shadow trooper care tot dadea cu sabia in mine ca un nebun fara ochi....:)) Jedi academy l-am terminat pe dificultatea Jedi pt ok knd am incercat tot pe Master am fost omorat pe chandrila de 14 Reborni...nush de unde aparusera.... si nu mureau...erau INVINCIBILI parca! apropo, unde pot gasi si eu jocurile full sa le DESCARC?? :(
Imagine
Fir-ar al naibii ! Alina e celebra.
Darth Kados
Sith Apprentice
Sith Apprentice

Re: ...

Mesajde Darth Kados » Vin Feb 24, 2006 12:40 pm

Macleod scrie:Am iubit umorul sarcastic al lui Katarn.Am iubit luptele, fortele, si inamicii(mai ales cand veneau cu sutele spre mine si aveam saberul).Am urat engineul quake modificat, si texturle de fete din JA.Personajul meu arata ca un retardat clasa I.

Ati incercat vreodata sa folositi comand lineuri ca sa spawnati pers?

Sa vedeti o lupta intre 20 de Luke si 20 de Dessan...sau voi singuri contra 50 de stormtrooperi.Incercati, si vedeti cate puteti face cu comanda de respawn.

e usor. desi se incetineste jocul si da eroarea cu spawning-ul. vreo 30 ar fi mai bine, tot multi sunt. si la urma urmei in JO intalnesti pe Artus vreo 100 de stormtrooperi ( am notat fiecare kill) si ajungi sa te sperii de armatele alea de nelegiuiti :D
Imagine
Darth Kados
Sith Apprentice
Sith Apprentice

Mesajde Raith Krace » Vin Feb 24, 2006 9:43 pm

Mie-mi place cand ii iau cu saberul pe stormtrooperii de pe Bespin... Sunt atat de multi si atat de repede ii omori cu force lightning... :D
You were the chosen one you were supposed to defeat the Sith, not join them!
Raith Krace

Mesajde Darth Kados » Vin Mar 24, 2006 11:43 am

casca alba de stormtroopeeeeeeeeer
te gandesti c-arata supeeer :))

cg_SaberRealisticCombat 3 sau 4,5 etc... daca dai cu sabia pe la capul unui adversar, il iei din prima =))
Imagine
Darth Kados
Sith Apprentice
Sith Apprentice

Mesajde Darth Kados » Mar Aug 29, 2006 9:41 am

Tyvokka scrie:Am jucat eu Dark Forces II. Parca asa se chema jocul. Un joc 3D cu grafica de doom2.

da dar e destul de asemanator cu JO, din cate am vazut eu la Demo...
Am jucat de asemenea si un expansion care era tot demo, si nu a necesitat jocul in sine sau demo-ul pentru a o juca. Am avut noroc poate...
Imagine
Darth Kados
Sith Apprentice
Sith Apprentice

Mesajde starkiller » Sâm Ian 27, 2007 4:02 pm

salut.
(first post, so don't shoot :lol: )

le-am jucat pe toate, in afara de" dark forces" (primul, fara lightsabers/force powers).
jedi knight(dark forces II)/mystery of the sith sunt foarte rudimentare ca grafica, dar ambitioase din punctul de vedere al ceea ce putea face. personajele erau poligonale, as in "rough", noroc ca la DF2 scenele dintre nivele era video..la MOTS erau exclusiv 3d, si uneori erau penibile. per ansamblu, erau jocuri ff bune, in special ca puteai folosi lightsaber, etc...sta wars stuff. (un incovenient era ca "force jump" avea tasta separata, nu ca in JO/JA...). + ca la DFII puteai alege, ca in academy, dark/light side. in dark side, kyle ajungea imparat :twisted:

incepand cu outcast, s-au rafinat. kyle pare efectiv firav fata de cum arata inainte, dar e de mii de ori mai realist (deh, grafica...). personal, asta e preferatul meu, in ciuda faptului ca academy-ul are mult mai multe optiuni, de la editarea personajului la sabii (dei, in game, nu prea conta modelul manerului...) + (repet) posibilitatea de a alege light/dark.

ar fi interesant sa faca un sequel care sa continue varianta dark side de final, cu kyle care pleaca dupa Jaden...avand in vedere ca seria in sine e despre katarn, ar fi pacat sa nu-l bage din nou ca personal principal. oricum, e foarte tare cand te bati cu el (tot dark side ending)...
starkiller
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Mesajde HK-47 » Lun Ian 29, 2007 9:58 pm

Bine ai venit, starkiller!

Da, si eu le-am jucat aproape pe toate DF... + Outcast si Academy! Nu mai specific ce mi-a placut la ele, ca mi-a placut tot! :lol:
Superbe jocuri si pe langa poveste decenta, pe deasupra si echilibrate din punct de vedere al gameplay-ului.
A trecut cam mult timp de cand a aparut Academy, ar cam fi timpul sa apara ceva nou in serie dar din pacate se cam lasa asteptata urmarea....
"Statement: I have already learned a great deal, master, and I am anxious to learn more of lying, betrayal, and new ways to harm innocents."
HK-47
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Mesajde krba » Mar Ian 30, 2007 12:01 pm

Le-am jucat in draci. Modurile de multiplayer sunt cele mai bune facute pentru un FPS. Mai ales ca se gasesc pe site-urile dedicate skinuri foarte interesante pentru modelele de jucatori, aplicabile mai ales in multiplayer. Am gasit skin-uri care-ti faceau personajul sa arate ca Grievous sau ca Palpatine sau cel mai tare ca Imperial Guard aia imbracati in rosu ce se luptau cu force pike. :twisted:
In plus, si Academy si Outcast suporta bots in multiplayer care merg perfect si daca joci in retea cu jucatori adevaratzi. Cele mai bune FPS facute vreodata despre SW. :D
What, no flowers?
krba
Sith Apprentice
Sith Apprentice

Mesajde Andrei » Sâm Feb 10, 2007 3:18 am

O metoda foarte eficienta pt a omora all dark jedi ,sith cultist,reborn,si cum sor mai numi ei;ar fi folosirea unei sabii conventionale in stilul strong si cu force speed activat,ca sa fii sigur le dai de aproape un force push si automat ei bareaza efectul de push cu mana (pt ca ei nu au force absorb),atunci le poti da o lovitura mortala.Daca iti dezvolti puterile light side la maximum nici nu mai ai nevoie de puteri dark side.Desi in campanie foleam si eu force gripul de 3 stele pt ai lua rapid de gat si sai arunc intro rapa sau rau de lava.In cazul asata trebuie sa actionezi repede ca sa nu riposteze ei cu force push.In orce duel cu dark jedi daca ai force heal,absorb si protect la maximum nu vei avea probleme.devii imin la atacurile lor cu force lightning,grip,drain,push,pull,orce atac de genul asta in potriva unui jedi ce are activat force absorb(de rank 3 e cel mai sanatos)il va ajuta pe jedi.Cum?Ei bine daca ai o abilitate actvat enerfia nu ti se regenereaza,dar force absorb te protejeaza si absoarbe o parte din energia negativa trimisa in potriva ta ,trasformando in energie pt tine.(maestrul Yoda a folosito in duelul sau cu Count Dooku si Darth Sidious)

O alta metoda ar fi utilizarea unor atacuri acrobatice menite sa distraga atentia oponentului,cand se asteapta mai putin (cand ataca cu stilul strong incercand sa iti dea o lovitura in cap,sa te despice),atunci activezi force speed si ii dai un crowch atac cu stilul fast,aceasta manevra este in tot deauna eficienta cand este executata corect. foarte importnt este sa iti schimbi unghiul de atac in mometul cand activezi force speed pt a evita lovitura oponetului,astfel il poti elimina rapid fara sa fii atins de inamic.
Cine intraba,este un prost pt 5 minute;
Cine nu intraba,este un prost pt totdeauna.
Imagine
Andrei
Cavaler Sith
Cavaler Sith

Mesajde CyberFaust » Sâm Feb 10, 2007 3:31 am

sunt multe metode dat taote strica jocul, duelurile sunt didstractia, sa te concentrezi si sa simti ca ai castigat :D
The mark of all great conspiracys is perverting comon wisdom.
http://cyberfaust.wordpress.com/
Imagine
CyberFaust
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Mesajde Master Qui-GonJinn » Mie Feb 28, 2007 11:31 pm

deci sa incep prin a spune ca am jukat toate jocurile jedi knight chiar si dark forces 2 plus expansionu si am jukat chiar si DARK FORCES I care e de pe timpu lu pazvante chioru cu grafik asemanatoare cu doom 1 si 2 iar cel mai mult mia plakut jedi academy deoarece la sfarsit se desprinde de story-ul linear si poti sa iti alegei partea buna sau partea rea(light side or dark side)da si jedi outcast a fost ceva la timpu lui mai tin minte prin 2002 cand jucam outcast si dadeam cu lightsaber-ul in stormtrooperi si facea macel pe acol da au trekut timpurile alea.Aku apar jokuri care necesita minim 1 GB ram plak video minim 256 mb si alte chestii pe atunci nu prea iti faceai griji dak iti va merge jok sau nu(bineinteles dak aveai un 486 atunci uita ceam scris mai sus).
Close your eyes. Lie to yourself. Live in blissful ignorance.. It is a smarter way to exist if you want to be weak your whole life.
Master Qui-GonJinn
Dark Lord of the Sith
Dark Lord of the Sith

Localitate: Where there is no light. Only darkness. The gloomy world.

Mesajde Redrake » Joi Mar 01, 2007 11:16 am

Un 486 mergea perfect pentru un Quake 1 la un deathmatch cu topoare. :D
Imagine
Surrender or be squished!
Redrake
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Mesajde Sithlukas » Joi Mar 01, 2007 9:56 pm

In legatura cu cerintele noilor jocuri sunt de parere ca ne-au luat-o cam inainte in privinta cerintelor de sistem. O dovada graitoare e noul Force Unleashed. E bine totusi ca exista jocuri ca Jedi Academy la care se adauga constant noi modificari cum ar fi proiectul Knights of the Force( ce ar trebui sa fie lansat in martie). Dupa ce am trecut de cateva ori campania originala a jocului am inceput sa caut nou content( skinuri, mod-uri,harti). Fie ca e mai bun sau mai prost realizat acesta prelungeste viata seriei Jedi Knight.
"This neurotic pursuit of sanity is driving us all crazy"
Sithlukas
Padawan
Padawan

Jedi Academy Multiplayer

Mesajde 157zone » Joi Mai 24, 2007 11:59 am

Va salut, sunt fan SW si joc de ceva vreme jedi academy multiplayer. Stiati ca avem o comunitate de gameri cu competitii intre clanuri?
Eu fac parte dintr-un clan romanesc de jedi academy, numit ToAS (Temple of Ancient Spirit)
E total diferit modul multiplayer fata de cel singleplayer, sper sa intrati pe forumul acela daca sunteti interesati.
Va multumesc!
157zone
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Mesajde Jedi Bogdan » Joi Mai 24, 2007 7:53 pm

mai mult imi place jedi academy dar si outcast este bun
Even the Dark Side can fall
Jedi Bogdan
Cavaler Jedi
Cavaler Jedi

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Jocuri Star Wars