MandaloreOrdo93 scrie:jkno scrie:Obi wan Dan scrie:Stiti care-i solutia ca forumu asta sa "reinvie"...
Trebe sterse toate topicurile din toate sectiunile si luat totul de la zero, atunci am putea relua vechile subiecte si sa le rediscutam
NU. Dar am putea sa-ti dam ban pe cont si sa o luam de la capat.![]()
Ce ai cu el?Mi se pare rezonabila ideea lui...forumul e prea "obosit".
Stergerea tuturor topicurilor unui forum? S-o luam altfel pentru cei cu mintea obosita: chiar si daca ai sterge toate topicurile crezi ca s-ar inghesui lumea apoi sa posteze altele noi? Deja se abereaza major pe forum si avem doar o mana de oameni care mai posteaza (exceptand spammerii care au invadat forumul cu advertisement la tot felul de produse de kko). In momentul in care vei sterge toate topicurile forumului acesta va fi mort. Pe bune. Acum e doar in coma insa nu e mort... Cu idei de astea insa nu o va mai duce mult.
Nu am de gand sa explic ce se intampla si pe alte forumuri straine, multe si-au pierdut membrii. Este un ciclu de viata al oricarui produs sau serviciu, in cazul nostru al unui forum. Adminii care puteau sa-l promoveze nu s-au mai preocupat de acesta de ani de zile, Raith nu a mai intrat pe aici de mult. Dar nu este vina adminilor sau a membrilor care au plecat sau a celor care au ramas.
Star Wars "hype" a trecut de ceva vreme, nici generatiile Clone Wars care vin din urma nu au prea multe de spus. Avem si o criza economica, avem si una sociala in tara etc. Sunt foarte multi factori directi sau indirecti care influenteaza si acest forum. Dar asta nu inseamna ca putem sterge tot, ignorand ceea ce s-a postat in zilele bune.

Mi se pare rezonabila ideea lui...forumul e prea "obosit".

.....macar eu postez lucruri care au legatura cu topicul, (sau cu discutia actuala), nu scriu peste tot ca forumul e mort, are nevoie de nu stiu ce dar nu se poate si pa....
Sa incerc sa intru mai des