Am uitat : "Bab 5: Lost Tales" a aparut si am vazut deja prima parte din cele trei promise!
Din cate stiu Lost Tales trebuia sa fie o scurta colectie de filme de 20 minute cate unul pentru fiecare caracter important. In aceasta prima parte au fost doua asemenea filme parca. Marturisesc ca nu mai tin minte decat pe cel ce se referea la Sheridan, asta deoarece m-a amuzat foarte tare o faza de la sfarsit. Filmul se terminase si eu tot mai radeam!
Insa in rest traiesc sub impresia ca au fost de 30-40 minute fiecare. In afara de cel cu Sheridan ar trebui sa le revad din nou ca sa spun cuiva despre ce este vorba.
Am fost putin dezamagit, deoarece ma asteptam la altceva... nu ca nu sunt bine facute... dar parca lipseste ceva... actiunea? De-aia am si uitat de el cand am facut postul asta. Dar asta probabil merita un new topic.
Lost Tales merita sa fie vazute de dragul universului Babylon 5 si in mod sigur nu o sa scap ocazia de viziona ceva cu Babylon 5 in fata titlului
Insa sper ca exista promisiuni si pentru altceva, mie mi se pare o licenta excelenta si cu mari posibilitati inca insa sugrumata (doar momentan sper, desi momenanul asta are cativa ani buni deja) de interese si orgolii si este pacat ca desi JMS e dispus sa continue si doreste sa continue... nu apare o noua serie.
Nu se aud decat zvonuri : comics, mmorpg, etc. Lost Tales a fost primul si singurul confirmat prin aparitia primelor doua din acele minifilme.
"Statement: I have already learned a great deal, master, and I am anxious to learn more of lying, betrayal, and new ways to harm innocents."