Ionut cel Intelept scrie:Hai ca asta ai zis-o de-al naibii.

Delta 07 Sharpshooter scrie:SI CUM DE SUNT TOTI UMANOIZI ?! PUTINA IMAGINATIE VA ROG

Ionut cel Intelept scrie:Star Trek este ca poveste un SF extraordinar, revolutionar chiar, dar ca realizare este un rahat cu buget redus. In afara de doua din alea 10 lung-metraje, tot Star Trek-ul este o porcarie cu nave legate cu sarma si Ipod-uri si scannere medicinale din spuma expandata. Filmul a avut un buget atat de redus incat nu se intampla nimic in el si vedem 20 de oameni care stau pe scaune, dau si primesc comenzi. Din cand in cand mai vedem cate un cadru din afara, dar si ala este atat de prost realizat incat iti vine sa mori.
MandaloreOrdo93 scrie:Concluzia: Star Wars e inestimabil mult mai bun decat ST ala filmat intr-un garaj pe la Holywood.

Huoooo

Lasher scrie:MandaloreOrdo93 scrie:Concluzia: Star Wars e inestimabil mult mai bun decat ST ala filmat intr-un garaj pe la Holywood.
Spam ....
got a problem with it?

MandaloreOrdo93 scrie:Lasher scrie:MandaloreOrdo93 scrie:Concluzia: Star Wars e inestimabil mult mai bun decat ST ala filmat intr-un garaj pe la Holywood.
Spam ....
Yeah that's my name!got a problem with it?
vine de aici http://en.wikipedia.org/wiki/Angel_falls din pacate am uitat sa pun s-ul
oricum raman la parerea ca aroganta ti-e intrecuta doar de ignoranta, e valabila si viceversa... ca o paranteza... flacau eu am vazut SW cand ai tai parinti nu cred ca erau la nivelul "scrisori de dragoste" 

angel_fall scrie:
Spre adanca ta contemplare in profunzimile phorteivine de aici http://en.wikipedia.org/wiki/Angel_falls din pacate am uitat sa pun s-ul
oricum raman la parerea ca aroganta ti-e intrecuta doar de ignoranta, e valabila si viceversa... ca o paranteza... flacau eu am vazut SW cand ai tai parinti nu cred ca erau la nivelul "scrisori de dragoste"
nici la cinematografe nu cred ca era...cred ca a aparut la noi prin '88 sau '89 

(my brother).
MandaloreOrdo93 scrie: ... nu cred ca tu ai vazut SW cand ai mei erau inca la stadiul de scrisori de dragoste.Adica unde naiba vedeai tu pe vremea aia SW in Romania?nici la cinematografe nu cred ca era...cred ca a aparut la noi prin '88 sau '89
vin martorii lui ebola ^:)^ iar resul... in ordine inversa ;) la Gradina de Vara din Alexandria... in acelasi an. De VHS-uri nu am reusit sa fac rost decat prin '89... fuck it man, I turn gray 

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori