Fan-Vader scrie:ti se pare mai putin ciudat sa dai toata "vina" pe o fiinta supranaturala? e mai bine asa? mie asta mi se pare gandire antica numai aia considerau ca tot ce e in natura e

Ionut cel Intelept scrie:In momentul de fata Biserica Ortodoxa nu incurajeaza un copil sa citeasca Biblia. Tocmai din aceasta cauza, pentru ca nu toata lumea poate intelege Biblia si astfel pot aparea idei eretice.

Andrei scrie:Ionut cel Intelept scrie:In momentul de fata Biserica Ortodoxa nu incurajeaza un copil sa citeasca Biblia. Tocmai din aceasta cauza, pentru ca nu toata lumea poate intelege Biblia si astfel pot aparea idei eretice.
deacod eu am citit biblia si miam pirdut total credinta,acolo sunt atea absurditati si idei preconcepute,de multe ori trinitatea se neaga pe sine,chair nu este sanatoasa biblia,daca o citesti cu atentie si fara sa fci interpreatari vei ajunge ca concluzia ca este cea mai dezgustatoare creatie literara.daca biblia a fost inspirata de dumneazeu apoi eu nu vreu sa am deafaca cu acel dumnezeu.din pct meu de vedere e un fals ,o incercare patetica de a explica lucrurile, nu da nici o explicatie valida,e menita sa dea o identitate evreilor un scop o tinta ,in cazu vechuilui testament ,iar despre noul testament ,nu e decato propaganda oribila care nici evrei insasi nu au pututo accepta,biblia e o unealta politica bazat pe mituri alegorice din diferite culturi si modificate de constatinopol.
nu uitati de consiliul din nicea
cum e posibil ca un dumenzeu atotputernic,atotcunoscator,atotbinevoitor,omniprezent,ar putea sa permita asaceva,atatea drumuri gresite ,atatea variante,atatea falsuri,este el ceea ce este scris in biblie sau nu exista deloc?....ia mai ganditiva

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori