de Fan-Vader » Dum Mai 04, 2008 12:52 pm
frate... de ce cand se intampla ceva gresit ai avut ghinion dar cand ti se intampla ceva bun te-a ajutat dumnezeu? adica de ce alege dumnezeu sa ajute pe unii si pe altii nu? ce il determina? de ce copii aia de bani gata care au totul pe platou au si mai mult, iar batranii care nu au de nici unele au si mai putin? batranii aia cred ca se roaga la dumnezeu de mai multi ani decat au ani copii aia razgaiati, sclifositi si plini de arfe, dar totusi dumnezeu nu le mai da nimic, nu tu sanatate, nu tu pensii mai mari, nu tu mancare mai ieftina, nu tu nimic, NIMIC.... ce il determina pe dumnezeu sa ii ajute pe unii si sa le dea in cap altora? suntem toti egali da? de ce nu ne trateaza pe toti cu aceeasi masura? se spune ca dumnezeu nu ne judeca atunci cand suntem in viata, el abia dupa moarte zice: uite frate pentru lipsa totala de credinta (God: I find ure lack of faith disturbing *force chokes you*) te trimit in iad o eternitate (~Hell~ population: 1238127382172189748127841123). Hey dumnezeu nu ma intereseaza unde ma duc dupa ce mor ca si asa nu mai simt nimic, dami frate bani garla ca o viata am si pe aia trebuie sa o folosesc la maxim atat cat imi permite sanatatea...
Run, for when I, the wielder of the banhammer decend on the forum...THE HEAVENS SHALL TREMBLE!!