Raith Krace scrie:Dupa nume tipul ala Levi suna a evreu caz in care nu e de mirare ca ar crea ceva impotriva crestinismului. Mai ogica, probabil ca nu ai vazut ca pe hainele popilor de obicei vezi cruci nu pentagrame.

ogicajedaiu scrie:Raith Krace scrie:Dupa nume tipul ala Levi suna a evreu caz in care nu e de mirare ca ar crea ceva impotriva crestinismului. Mai ogica, probabil ca nu ai vazut ca pe hainele popilor de obicei vezi cruci nu pentagrame.
Yeah, yeah I know..cel putin nu cruci intoarse..well, de exemplu martorii lui Iehova sau mormonii sau ceva de genul asta considera crucea un simbol al suferintei lui Iisus si de-aia nu o folosesc.
Dar din anii 40' , avem numai patriarhi masoni sau in legatura cu masonii, de cand patriarhul de pe atunci (am uitat numele) a refuzat sa intre in masonerie, a interzis-o si..evident, a murit.
Cat despre Levi ala, probabil era evreu, Levi Strauss era

ogicajedaiu scrie:Sa crezi in ce?
Tu despre asta crezi ca e satanismul? Cei care cred in asa ceva sunt doar niste oameni carora nu prea le merge capul si tin neaparat sa practice o religie idioata ca sa se poata considera buni de ceva. Satanismul e despre a-l servi de satan intr-un fel sau altul.

ogicajedaiu scrie:Normal ca da..dude, in general toata lumea crede..daca nu crezi esti un dezinformat.

ogicajedaiu scrie:M-am gandit ca aveai sa le spui uitandu-ma la avatar

ogicajedaiu scrie:Dupa aparente poate ca nu am invatat-o. Dar nu ai spus tu, pana la urma, ca INCA? Nu aveai tu oare sa continui?

Ra scrie:Chestiile legate de masoni nu mai tin de conspiratie. Those things are well known facts!

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 1 vizitator