Religia

Discutii off-topic intre membri.

Da sau nu

DA
22
42%
NU
22
42%
nu vreau sa raspund sau nu sunt sigur
8
15%

Voturi totale : 52

Mesajde MistyQue » Mar Oct 23, 2007 11:48 pm

am crezut la un moment dat, dar am trecut prin prea multe chestii ok sa mai cred in asa ceva. cred in propriile puteri si in familia mea, numai asa am reusit sa scapam de toate greutatile de pana acu. fiecare e liber sa creada in ce vrea. si nu cred ok e corect fata de cei kre cred sa se rada de ei doar pt ok au alte credinte.
cred ok stiti deja :D for ever in love with Seamus Harper ^_^
MistyQue
Fan Andromeda
Fan Andromeda

Sponsor

Re: Religia

Mesajde Raith Krace » Vin Ian 04, 2008 11:25 pm

LOL... ateu - nu exista asa ceva. Eventual areligios. Eu unul n-am crezut la un moment dat, insa cu toate lucrurile pe care le stiu nu pot dovedi ca exista sau ca nu exista asa ca incerc si eu cat pot sa fiu religios, in sensul ca cred in Dumnezeu si in Biblie, dar mai cred ca unele lucruri nu trebuie luate in litera lor.
You were the chosen one you were supposed to defeat the Sith, not join them!
Raith Krace
Grand Master of the Jedi Order
Grand Master of the Jedi Order

Mesajde Illidan » Vin Ian 04, 2008 11:31 pm

Sa fim seriosi cati dintrei noi nu isi aduc aminte de religie cand ii lovesste un necaz.La fel am facut si eu recunosc, de atunci am incercat sa fiu constant si sa merg la biserica si atunci cand nu am probleme.
Brothers All!!!!
Illidan
Cavaler Jedi
Cavaler Jedi

Mesajde Fan-Vader » Sâm Ian 05, 2008 1:14 am

asta e... eu nu sunt asa, poate sa ma trasneasca fulgeru ca nu o sa incep sa cred in dumnezeu...
Run, for when I, the wielder of the banhammer decend on the forum...THE HEAVENS SHALL TREMBLE!!
Fan-Vader
Lord Sith
Lord Sith

Mesajde Fan-Vader » Sâm Feb 02, 2008 12:36 pm

VREAU SA VEDETI CE POATE SCRIE UN FANATIC RELIGIOS.... incredibil!!!!

http://www.jesus-is-savior.com/Evils%20in%20America/Rock-n-Roll/ozzy.htm
Run, for when I, the wielder of the banhammer decend on the forum...THE HEAVENS SHALL TREMBLE!!
Fan-Vader
Lord Sith
Lord Sith

Mesajde Ionut cel Intelept » Sâm Feb 02, 2008 10:50 pm

Country Music is evil

http://www.jesus-is-savior.com/Evils%20 ... on/cmt.htm

Stiam eu, stiam eu! :lol:

Evil list:
- Beatles
- Elton John
- Queen

ROCKUMENTARY (Prepare to be shocked!) :lol: Ce e asa socant despre muzica rock? Sunt satansti printre ei? Nu se stie asta de cativa zeci de ani?

Si care e faza cu Elton John si Queen? Daca un homsexual canta o melodie, inseamna ca e pacat sa o ascultam... chiar daca nu are legatura cu homosexualitatea?
Si de unde stie nenea asta ca Fredy Mercury a ajuns in iad? A controlat el? :nottalk:

E trist cand crestinii se comporta asa...
Ionut cel Intelept
Fan Science Fiction
Fan Science Fiction

Mesajde Xica » Lun Mar 17, 2008 6:30 pm

Nu pot sa raspund la aceasta intrebare pentru ca nu stiu daca exista sau nu. Stintific nu a fost demonstrata existenta Lui si nici nu va putea fi.
Xica
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Re:

Mesajde Darth AMAZ0 » Vin Mar 28, 2008 7:27 pm

Sithlukas scrie:Nu nu sunt o persoana foarte credincioasa. Nu cred in dumnezeu, in buhdha sau in alte forte mistice(yes that includes the Force). Pur si simplu nu imi place ca destinul meu sa fie condus de fiinte(sau entitati) supranaturale.
Un alt motiv ar fi acela ca imi place sa cred ca oamenii isi stabilesc propriul destin si creeaza ( se creeaza ), evolueaza prin puterile lor proprii, prin determinare si vointa lor fara "ajutor" sau "daruri" exterioare.
Si ultimul motiv ar fi practicile religioase. Nu imi pot imagina cum ar fi sa te inchini unei entitati a carei existenta e imposibil de dovedit.
Sper ca nu am jignit pe nimeni de pe acest forum prin simplul fapt ca am indraznit sa-mi exprim opiniile fata de un anumit subiect. Spun asta fiindca e aproape inevitabila aparitia unor replici mai inguste( cred de asemenea in libertatea de decizie a fiecaruia si respectarea acestor decizii) ce vor avea scopul de a-mi combate ideile intr-un mod mai putin civilizat.( am patit si din astea)

si eu cred acelasi lucru.. :)
Peace is a lie, there is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
The DARK SIDE Is Strong In Me For I am SITH.
Darth AMAZ0
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Mesajde Ionut cel Intelept » Mie Apr 30, 2008 7:41 pm

Pentru discutii religioase asta e topicul. Nu mai deschideti topicuri noi.
Ionut cel Intelept
Fan Science Fiction
Fan Science Fiction

Mesajde DonCorleone » Mie Apr 30, 2008 9:06 pm

Eu cred in Dumnezeu deoarece am trecut prin multe necazuri si ma-m rugat la El si intrun fel m-am simtit mai implinit si s-au si intamplat lucruri bune de atunci.Eu nu merg in fiecare duminica la biserica dar merg cand pot
The Corleone mob rule Corruscant The bear rules over the man and The sith rule the force
Imagine
Imagine
Imagine
DonCorleone
Sith Apprentice
Sith Apprentice

Mesajde MandaloreOrdo93 » Mie Apr 30, 2008 9:47 pm

nu cred ca m-am mai dus la biserica de vreo 7 ani cam asa...de cand ma mai duceam ocazional cu profa in clasele primare...si sincer nu-i duc dorul nici bisericii nici profei,care era tipica pentru obiectul ei:adica inchisa la minte,foarte sigura ca exista Dumnezeus si paralela cu lumea reala...
Orele de religie sunt pentru mine propaganda curata si inutila...
Eu totusi nu inteleg cum unii chiar sunt convinsi ca exista Dumnezeu chiar daca nu exista dovezi sau semne :|
Imagine
MandaloreOrdo93
Lord Sith
Lord Sith

Mesajde Illidan » Mie Apr 30, 2008 10:06 pm

Mai aici depinde de fiecare. Ptr mine exista semne, au fost ocazii in viata cand mam rugat mult si sau implinit anumite lucruri. Poate sami zica oricine orice, eu lucrurile astea nu o sa le uit.
Brothers All!!!!
Illidan
Cavaler Jedi
Cavaler Jedi

Mesajde Fan-Vader » Mie Apr 30, 2008 10:52 pm

dar de ce a trebuit sa te rogi la dumnezeu pentru lucrurile pe care nu credeai ca o sa le reusesti? pentru oameni cred ca e deja un cliseu... hmm nu cred ca o sa reusesc asta, ahh gata stiu: DOAMNE AJUTA-MA SA REUSESC ACEST LUCRU... ca sa reusesti ceva in viata iti trebuie cateodata noroc alteori este pur si simplu munca ta proprie si personala, iar daca nu depinde de tine si totusi ai reusit ce ti-ai propus inseamna ca alti oameni au fost harnici pentru tine. ai nevoie de o marire de salariu spre exemplu, tot ce trebuie sa faci e sa muncesti mult si din greu, iar daca ai reusit sa iti iei marirea de salariu nu e datorita lui dumnezeu, ci datorita tie sau sefului tau care e prea darnic... NU VA MAI RUGATI PENTRU TOT FELU DE PROSTII CA LE PUTETI AVEA PRIN PROPRIILE VOASTRE PUTERI, omul are puterea sa isi faureasca propriul destin nu uitati asta
Fan-Vader
Lord Sith
Lord Sith

Mesajde Illidan » Mie Apr 30, 2008 11:05 pm

Eu nu mam rugat ptr o nota mare in lucrare sau un pc nou.
Brothers All!!!!
Illidan
Cavaler Jedi
Cavaler Jedi

Mesajde Fan-Vader » Mie Apr 30, 2008 11:09 pm

nu... te-ai rugat sa se faca cineva din familie bn nu? sau chestii de genu asta... ehh daca te-ai rugat pentru asta iti spun eu secretul... doctorii au lucrat bine, acel cineva avea corpul puternic, medicamentele si-au facut efectul bine, pentru orice lucru exista o explicatie logica...
Fan-Vader
Lord Sith
Lord Sith

Mesajde Illidan » Mie Apr 30, 2008 11:10 pm

Asta e punctul tau de vedere....
Brothers All!!!!
Illidan
Cavaler Jedi
Cavaler Jedi

Mesajde Fan-Vader » Mie Apr 30, 2008 11:12 pm

asta e punctul de vedere pentru oricine destul de destupat la minte incat sa isi dea seama ;-) sunt niste chestii logice daca stai sa te gandesti... ce atata miracol divin si alte bazaconii, atata timp cat exista stiinta, religia si fanatismele religioase nu isi au locul in lumea civilizata...
Fan-Vader
Lord Sith
Lord Sith

Mesajde Illidan » Mie Apr 30, 2008 11:25 pm

Man, doctorii nau facut nimic, persoanei in cauza i sa zis sa se duca casa, sa stea cu copii. Totusi a scapat, deci faze ca doctorii siau facut treaba.......
Brothers All!!!!
Illidan
Cavaler Jedi
Cavaler Jedi

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Cantina