for ever in love with Seamus Harper ^_^

Ce e asa socant despre muzica rock? Sunt satansti printre ei? Nu se stie asta de cativa zeci de ani?

Sithlukas scrie:Nu nu sunt o persoana foarte credincioasa. Nu cred in dumnezeu, in buhdha sau in alte forte mistice(yes that includes the Force). Pur si simplu nu imi place ca destinul meu sa fie condus de fiinte(sau entitati) supranaturale.
Un alt motiv ar fi acela ca imi place sa cred ca oamenii isi stabilesc propriul destin si creeaza ( se creeaza ), evolueaza prin puterile lor proprii, prin determinare si vointa lor fara "ajutor" sau "daruri" exterioare.
Si ultimul motiv ar fi practicile religioase. Nu imi pot imagina cum ar fi sa te inchini unei entitati a carei existenta e imposibil de dovedit.
Sper ca nu am jignit pe nimeni de pe acest forum prin simplul fapt ca am indraznit sa-mi exprim opiniile fata de un anumit subiect. Spun asta fiindca e aproape inevitabila aparitia unor replici mai inguste( cred de asemenea in libertatea de decizie a fiecaruia si respectarea acestor decizii) ce vor avea scopul de a-mi combate ideile intr-un mod mai putin civilizat.( am patit si din astea)

sunt niste chestii logice daca stai sa te gandesti... ce atata miracol divin si alte bazaconii, atata timp cat exista stiinta, religia si fanatismele religioase nu isi au locul in lumea civilizata...

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator