Obi wan Dan scrie:Stiti care-i solutia ca forumu asta sa "reinvie"...
Trebe sterse toate topicurile din toate sectiunile si luat totul de la zero, atunci am putea relua vechile subiecte si sa le rediscutam

jkno scrie:Obi wan Dan scrie:Stiti care-i solutia ca forumu asta sa "reinvie"...
Trebe sterse toate topicurile din toate sectiunile si luat totul de la zero, atunci am putea relua vechile subiecte si sa le rediscutam
NU. Dar am putea sa-ti dam ban pe cont si sa o luam de la capat.![]()
Mi se pare rezonabila ideea lui...forumul e prea "obosit".

MandaloreOrdo93 scrie:jkno scrie:Obi wan Dan scrie:Stiti care-i solutia ca forumu asta sa "reinvie"...
Ce ai cu el?Mi se pare rezonabila ideea lui...forumul e prea "obosit".

MandaloreOrdo93 scrie:jkno scrie:Obi wan Dan scrie:Stiti care-i solutia ca forumu asta sa "reinvie"...
Ce ai cu el?Mi se pare rezonabila ideea lui...forumul e prea "obosit".

obi1 scrie:Mai repet inca odata ce am zis in topic-ul armata jedi:"skin schimbat periodic,stergerea tuturor conturilor inactive,facute doar pentru o intrebare sau reclama sau cu ban permanent.,reclame pe multe alte site-uri,optiune de traducere pentru membrii din strainatate,poate unul sau doua jocuri etc. de aici rezulta activitate ridicata datorita posturilor,userilor(personalitatilor),topicurile proaspete.asa ca..."
Voi va imaginati cum ar fi sa avem cateva sute de useri activi?!

obi1 scrie:Mai repet inca odata ce am zis in topic-ul armata jedi:"skin schimbat periodic,stergerea tuturor conturilor inactive,facute doar pentru o intrebare sau reclama sau cu ban permanent.,reclame pe multe alte site-uri,optiune de traducere pentru membrii din strainatate,poate unul sau doua jocuri etc. de aici rezulta activitate ridicata datorita posturilor,userilor(personalitatilor),topicurile proaspete.asa ca..."
Voi va imaginati cum ar fi sa avem cateva sute de useri activi?!

obi1 scrie:fratilor,avem un spammer printre noi:ogicajedaiu
asa ca am o intrebare,il ignoram sau ban IP(metoda mea preferata)
.....macar eu postez lucruri care au legatura cu topicul, (sau cu discutia actuala), nu scriu peste tot ca forumul e mort, are nevoie de nu stiu ce dar nu se poate si pa....

ogicajedaiu scrie:Pai useri avem cateva mii, nu? De fiecare data cand vede unu un topic si i se scoala lui sa raspunda,isi face cont, posteaza si gata.Nu mai intra niciodata....uitati-va cati utilizatori cu un singur post avem....

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] şi 1 vizitator