Corellian Cantina

Topicuri inchise

Re: Corellian Cantina

Mesajde artanix » Mar Dec 08, 2009 9:35 pm

Arty travels through space to a planet named The Force.RO ... he finds out everyone is freezed to become immortal..he sheds a tear then leave this note here : Dear force.ro...i loved this planet and his friends. this was the best planet (forum) ever...sleep well...maybe later...the masters will unfreeze and the peace will be replenished on this forum
"An elegant weapon for a more civilized age? Well guess what. TIMES HAVE CHANGED."
artanix
Cavaler Jedi
Cavaler Jedi

Sponsor

Mesajde Obi wan Dan » Mie Dec 09, 2009 8:22 pm

Stiti care-i solutia ca forumu asta sa "reinvie"...
Trebe sterse toate topicurile din toate sectiunile si luat totul de la zero, atunci am putea relua vechile subiecte si sa le rediscutam :P
“The less effort, the faster and more powerful you will be.”
“Knowledge will give you power, but character respect.”

Imagine
Obi wan Dan
Padawan
Padawan

Mesajde jkno » Joi Dec 10, 2009 10:21 pm

Obi wan Dan scrie:Stiti care-i solutia ca forumu asta sa "reinvie"...
Trebe sterse toate topicurile din toate sectiunile si luat totul de la zero, atunci am putea relua vechile subiecte si sa le rediscutam :P

NU. Dar am putea sa-ti dam ban pe cont si sa o luam de la capat. ;-) :D
Collecting has the permanence of herpes, it mutates but doesn't go away
Crap
Deviant
Imagine
jkno
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Mesajde MandaloreOrdo93 » Lun Dec 14, 2009 9:00 pm

jkno scrie:

Ce ai cu el? :? Mi se pare rezonabila ideea lui...forumul e prea "obosit".
Imagine
MandaloreOrdo93
Lord Sith
Lord Sith

Mesajde obi1 » Lun Dec 14, 2009 10:03 pm

MandaloreOrdo93 scrie:
jkno scrie:

prea obosit de la ce,de la praf?dar hai,poate odata cu vestea lansarii TFU2 reinvie forumul.
Am fobie de lingai.Ce sa-i faci,trauma din copilarie...
obi1
Padawan
Padawan

Mesajde Obi wan Dan » Mar Dec 15, 2009 10:26 am

Dupa parerea mea alta solutie n-ar fi :)
“The less effort, the faster and more powerful you will be.”
“Knowledge will give you power, but character respect.”

Imagine
Obi wan Dan
Padawan
Padawan

Mesajde jkno » Mie Dec 16, 2009 8:05 pm

MandaloreOrdo93 scrie:
jkno scrie:

Stergerea tuturor topicurilor unui forum? S-o luam altfel pentru cei cu mintea obosita: chiar si daca ai sterge toate topicurile crezi ca s-ar inghesui lumea apoi sa posteze altele noi? Deja se abereaza major pe forum si avem doar o mana de oameni care mai posteaza (exceptand spammerii care au invadat forumul cu advertisement la tot felul de produse de kko). In momentul in care vei sterge toate topicurile forumului acesta va fi mort. Pe bune. Acum e doar in coma insa nu e mort... Cu idei de astea insa nu o va mai duce mult.

Nu am de gand sa explic ce se intampla si pe alte forumuri straine, multe si-au pierdut membrii. Este un ciclu de viata al oricarui produs sau serviciu, in cazul nostru al unui forum. Adminii care puteau sa-l promoveze nu s-au mai preocupat de acesta de ani de zile, Raith nu a mai intrat pe aici de mult. Dar nu este vina adminilor sau a membrilor care au plecat sau a celor care au ramas.

Star Wars "hype" a trecut de ceva vreme, nici generatiile Clone Wars care vin din urma nu au prea multe de spus. Avem si o criza economica, avem si una sociala in tara etc. Sunt foarte multi factori directi sau indirecti care influenteaza si acest forum. Dar asta nu inseamna ca putem sterge tot, ignorand ceea ce s-a postat in zilele bune.
Crap
Deviant
Imagine
jkno
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Mesajde Roby Wan » Vin Dec 18, 2009 5:18 pm

Nici eu nu cred ca este o idee buna stergerea posturilor vechi.

Btw: OH HAY!
When you ask for trouble, you should not be surprised when it finds you.
Roby Wan
Maestru Jedi
Maestru Jedi

Mesajde obi1 » Vin Dec 18, 2009 5:35 pm

fratilor,avem un spammer printre noi:ogicajedaiu
asa ca am o intrebare,il ignoram sau ban IP(metoda mea preferata) :D
obi1
Padawan
Padawan

Mesajde Fan-Vader » Vin Dec 18, 2009 5:50 pm

spammer nu e cineva care isi da cu parerea in toate topicurile posibile... incearca si omu sa gaseasca un topic bun pe care poate il invie...
Run, for when I, the wielder of the banhammer decend on the forum...THE HEAVENS SHALL TREMBLE!!
Fan-Vader
Lord Sith
Lord Sith

Mesajde ogicajedaiu » Dum Dec 27, 2009 9:22 pm

Stergerea tuturor topicurilor unui forum? S-o luam altfel pentru cei cu mintea obosita: chiar si daca ai sterge toate topicurile crezi ca s-ar inghesui lumea apoi sa posteze altele noi? Deja se abereaza major pe forum si avem doar o mana de oameni care mai posteaza (exceptand spammerii care au invadat forumul cu advertisement la tot felul de produse de kko). In momentul in care vei sterge toate topicurile forumului acesta va fi mort. Pe bune. Acum e doar in coma insa nu e mort... Cu idei de astea insa nu o va mai duce mult.

Nu am de gand sa explic ce se intampla si pe alte forumuri straine, multe si-au pierdut membrii. Este un ciclu de viata al oricarui produs sau serviciu, in cazul nostru al unui forum. Adminii care puteau sa-l promoveze nu s-au mai preocupat de acesta de ani de zile, Raith nu a mai intrat pe aici de mult. Dar nu este vina adminilor sau a membrilor care au plecat sau a celor care au ramas.

Star Wars "hype" a trecut de ceva vreme, nici generatiile Clone Wars care vin din urma nu au prea multe de spus. Avem si o criza economica, avem si una sociala in tara etc. Sunt foarte multi factori directi sau indirecti care influenteaza si acest forum. Dar asta nu inseamna ca putem sterge tot, ignorand ceea ce s-a postat in zilele bune.[/quote][/quote]
....si continuam cu quoturile....exact frate ce daca stergem topicurile? oricum putem sa postam topicuri si asa.

PROBLEMA E CA TF.RO E UN FORUM IN CARE SE VORBESTE DE CEVA MORT! da, mort! au aparut deja alea 6 filme de trebuiau sa apara...nu mai continua cu mai nimic interesant...decat cu un ciudat "cad" skywalker cred....
Macar daca ar merge site-ul the force.ro...si forumul e prea despartit de site.forumul ar trebui sa fie o sectiune a site-ului.
Imagine
Imagine
ogicajedaiu
Cavaler Jedi
Cavaler Jedi

Mesajde obi1 » Dum Dec 27, 2009 11:37 pm

Mai repet inca odata ce am zis in topic-ul armata jedi:"skin schimbat periodic,stergerea tuturor conturilor inactive,facute doar pentru o intrebare sau reclama sau cu ban permanent.,reclame pe multe alte site-uri,optiune de traducere pentru membrii din strainatate,poate unul sau doua jocuri etc. de aici rezulta activitate ridicata datorita posturilor,userilor(personalitatilor),topicurile proaspete.asa ca..."
Voi va imaginati cum ar fi sa avem cateva sute de useri activi?!
obi1
Padawan
Padawan

Mesajde ogicajedaiu » Sâm Ian 02, 2010 4:53 am

obi1 scrie:Mai repet inca odata ce am zis in topic-ul armata jedi:"skin schimbat periodic,stergerea tuturor conturilor inactive,facute doar pentru o intrebare sau reclama sau cu ban permanent.,reclame pe multe alte site-uri,optiune de traducere pentru membrii din strainatate,poate unul sau doua jocuri etc. de aici rezulta activitate ridicata datorita posturilor,userilor(personalitatilor),topicurile proaspete.asa ca..."

ohhh atunci eu as fi important :pray:
PAI HAI IN <<mondenii>> MEI SA FACEM RECLAMA!..stai ca toate's la fel si ne ia OSIM la rost..
Imagine
Imagine
ogicajedaiu
Cavaler Jedi
Cavaler Jedi

Mesajde jkno » Sâm Ian 02, 2010 11:46 am

obi1 scrie:Mai repet inca odata ce am zis in topic-ul armata jedi:"skin schimbat periodic,stergerea tuturor conturilor inactive,facute doar pentru o intrebare sau reclama sau cu ban permanent.,reclame pe multe alte site-uri,optiune de traducere pentru membrii din strainatate,poate unul sau doua jocuri etc. de aici rezulta activitate ridicata datorita posturilor,userilor(personalitatilor),topicurile proaspete.asa ca..."

Nu am avut niciodata sute de useri activi. Zeci poate, dar nu sute. Nu ne putem compara cu forumurile straine de gen. Iar de cei care spammeaza cu reclame la mai stiu eu ce site-uri XXX am avut grija personal si sunt banati pe IP.
Crap
Deviant
Imagine
jkno
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Mesajde ogicajedaiu » Sâm Ian 02, 2010 2:57 pm

Pai useri avem cateva mii, nu? De fiecare data cand vede unu un topic si i se scoala lui sa raspunda,isi face cont, posteaza si gata.Nu mai intra niciodata....uitati-va cati utilizatori cu un singur post avem....
Imagine
Imagine
ogicajedaiu
Cavaler Jedi
Cavaler Jedi

Mesajde ogicajedaiu » Sâm Ian 02, 2010 3:06 pm

Excuze meh double post
obi1 scrie:fratilor,avem un spammer printre noi:ogicajedaiu
asa ca am o intrebare,il ignoram sau ban IP(metoda mea preferata) :D

In primu rand mersi, Fan-Vader..si bai obi1....eu fac ce facea Betta sau...?Frate stiam forumul de mai demult, dar numai acum am intrat si eu si am inceput sa postez...si ma oftic ca o dat forumu' coltu :-S.....macar eu postez lucruri care au legatura cu topicul, (sau cu discutia actuala), nu scriu peste tot ca forumul e mort, are nevoie de nu stiu ce dar nu se poate si pa....
Iar tu cu propunerea ta(desi nu a fost mare lucru) meriti mai degraba ban IP decat mine.Eu sunt doar necroman.incerc sa postez cat mai mult, poate nu isi dau seama vizitatorii ca sunt un singur om :roll:
Imagine
Imagine
ogicajedaiu
Cavaler Jedi
Cavaler Jedi

Mesajde jkno » Lun Ian 11, 2010 8:13 pm

ogicajedaiu scrie:Pai useri avem cateva mii, nu? De fiecare data cand vede unu un topic si i se scoala lui sa raspunda,isi face cont, posteaza si gata.Nu mai intra niciodata....uitati-va cati utilizatori cu un singur post avem....

Aia sunt spammeri si nu sunt putini - mai nou intra posteaza 2-3 reclame si dispar (bannati), apoi vin din nou ca raia. Membrii vechi au plecat din varii motive, putin probabil sa se mai intoarca.
Crap
Deviant
Imagine
jkno
Fan Star Wars
Fan Star Wars

Mesajde ogicajedaiu » Mar Ian 12, 2010 10:09 am

Noi am putea macar sa nu mai vorbim despre cat de putini membrii activi avem(adica sa nu ne mai vaitam) si sa gasim si noi un subiect mai vesel.Daca vorbim numai despre cat de la pamant suntem, cu siguranta nu o sa avem parte de membrii noi.Poate doar macar de mai multi spammeri.
Imagine
Imagine
ogicajedaiu
Cavaler Jedi
Cavaler Jedi

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Junkyard